22

165 5 9
                                    

Louis'POV***
To uker har gått og jeg har ikke snakket med Madelen. Guttene har vært innom hver dag og spørt om det går bra. De vet ikke helt hva som har skjedd, men jeg sier alt går bra. Nathalie kommer også innom ganske ofte. Hun er den eneste jeg har snakket til om problemer, men jeg spør aldri om tips (noterte meg det, husker det fortsatt). Hva jeg gjør akuratt nå er å chatte med Nathalie som skal komme over.

I mens så jeg på youtube videoer av et eller annent som tydeligvis eksisterer på youtube. Helt til det ringte på da. Jeg subbet bort til døra og åpnet den før jeg subbet inn på rommet mitt igjen og la meg i senga. Nathalie var som en søster for meg. Tenk deg en veldig, veldig, veldig, veldig irriterende, men forståelsesfull og snill søster. "So, something new?" Spurte Nathalie og satt seg ned i senga ved siden av meg, bare at jeg lå med annsiktet ned i puta og siklet eller no sånt...puta var hvertfall våt, enten av tårer eller av spytt.

"I miss Madelen." Svarte jeg og Nathalie sukket. "I know, that's the only thing you have said to me this 14 days...I can give you some tips?" Svarte hun trøstende og jeg grøsset ved tanken. "When Niall asked for tips about girls you said thay if he want to be attractive he has to use green pants on his head and a skirt, run around whit that and scream "I love you!" Svarte jeg og Nathalie lo. "Don't you get it?" Fniste hun og jeg snudde meg og så på hun. "What?" Spurte jeg og Nathalie kremtet.

"Do you remember when I aksed Niall to help me whit make food, and he said no?" Spurte hun og jeg nikket. "Revange." Sa hun og gliste stolt. "For that?" Svarte jeg og ristet på hodet. "Yeah, and I actually really good at tips." Sa hun og virket ganske stolt. "Well, I was mad at Madelen beacause I thought she used me, but she didn't...and I didn't want to forgive her anyway...so now when I want to say sorry she's not friend whit me." Sa jeg og Nathalie nikket som om hun fikk med seg alt.

"Why can't you just do something for her, so romantic that she want to lissend to you? Make her listening." Svarte Nathalie enkelt, og jeg visste ikke at Nathalie kunne så mye om kjærlighet engang. "Ok, you scare me whit that smart girl thing...but I should try, what can I loose?" Sa jeg og bygget opp selvtillit. "Friends, Madelen, the band, get hate, many thing actually...but eh...you can do it!?" Sa Nathalie litt mer som et spørsmål og veiver svakt med armene. "Helps a lot." Svarte jeg ironsik tilbake og veivet med armene på en uentusiastisk måte.

"Well, how?" Spurte jeg og Nathalie smilte. "First you have to nake a plan, what is so romantic that she want you back, thought you wasn 't together." Sa hun og jeg nikket. Jeg kunne ta hun med på piknink...nei, for normalt for en date. Jeg må ha så mye romantisk som mulig. "What whit the romantic date or whaterver it is are on a boat whit romantic dinner. Thats all I have." Sa jeg og Nathalie nikket. "Ok, good...but you have to get her back your way, so bye!" Sa hun og ga meg en klem før hun forsvant ut døra.

Det neste jeg gjorde var å dusje, kle på meg finere klær og kjøpe en blomsterbukett og noen andre saker. Jeg gikk hjem og bestilte bord på en resturant og en tur på båt som kjørte på havet i rundt to timer. Så tok jeg opp blomstene og gikk raskt til Madelen sitt hus. Hun åpnet og så ut som en prinsesse, bare at prinsessen var sur og hadde lyst til å kvele deg. "Madelen, I belive what you told me whit Luke. I'm so sorry I didn't forgive you right away, and you can be mad at me, but please for me...go on a date whit me so I make it all good. I love you and want you back." Sa jeg og holdt fram blomstene.

Madelen så ikke særlig sur ut lengere, bare irritert og tok blomstene og gikk inn med dem før hun kom ut. "When?" Spurte hun og ga meg ikke så mye som et smil. "Four." Sa jeg og hun så på klokka. "Half and hour?" Sa hun skeptisk og jeg nikket. Hun sukket og så opp på meg igjen. "Pick me up then." Sa hun før hun lukket døren foran meg. Jeg gikk sakte forbi vinduet til Madelen og virket helt normal, før jeg var forbi huset spurtet jeg hjem som en gærning og fikset meg litt før jeg måtte tilbake for å hente Madelen.

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now