5

244 6 4
                                    

Jeg våkent av Harry som drev og dro i meg som en unge. "Wake up! It's morning!" Ropte Harry med sutre stemme. Jeg stønnet, uansett hvor tøysete han var orket jeg ikke å stå opp. "Not now..just five seconds.." Sa jeg dovent og snudde meg mot han med smale øyne. "WAKE UP!" Ropte Harry med så mye kraft i stemmen at jeg begynte å skrike av sjokket og dunket hodet i taket. "Harry! You're little cow!" Ropte jeg irritert mens jeg gned hodet mitt, men jeg kunn ikke la være å smile når Harry lo en søt latter. "I have somthing for you!" Ropte han ivrig og ga med en blomsterbukett sammen med en tallerken med pannekaker med sirup og et glass juice. "Why do you give me all this? Spurte jeg overasket og så på Harry som smilte stort. "It's valentinesday!" Ropte han og ga meg et rødt kort formet som en hjerte.

"I don't have anything for you.." Sa jeg litt flau. "A hug?" Spurte Harrt og så tullete bort på meg. "No..after a shower can I give you a hug..but now i smell like a horse." Sa jeg og lo litt. "Read the card!" Ropte Harry nesten inn i øret på meg. Jeg smilte mens jeg snudde kortet og der sto det. "roses are red, violets are blue, you are the bestest friend I ever met<3 -Harry" Jeg lo litt av hvor rart det hørtes ut når man leste kortet. "This is beautiful!" Ropte jeg glad og luktet på blomstene. Det var roser som var røde, hvite og rosa. "Eat!" Komanderte Harry med på en tullete måte og ga meg bestikk. "Your not my boss!" Sa jeg og geipet til ham.

"Of cource I'm your boss! I'm so much stronger than you!" Lo Harry og geipet tullete tilbake. "Well, lets see if your pancakes taste good." Sa jeg og smakte en liten bit. "Wow! That was the best pancakes I ever tasted!" Ropte jeg og tok en bit til. "Come! I have to show you something!" Sa Harry spent og deo meg med ned. Jeg hadde fortsatt på meg klærne fra igår, men det gjorde ingenting. Når jeg kom ned så jeg en fin duk på spiseboret og en liten lapp. Jeg løp bort til lappen og leste. "Ready for shopping?;)" sto det med samme skrift som på kortet. Harry er så søt. "Jeg snudde meg mot Harry som sto og ventet på et svar.

Jeg nikket entusiastisk og løp opp på badet for å dusje, jeg prøvde å dusje så rakst som mulig og tok på meg klærne jeg brukte i går som hadde tørket over natten og var klare til bruk. Jeg gikk ned med håret i en hestehale. Jeg så på kortet Harry hadde gitt meg en siste gang før jeg puttet det i lomma. Og løp bort til Harry som sto klar. "Uhm..i have to meet the boys, we just gonna record a new song, and then we can go on shopping, ok?" Spurte Harry mens han gikk ut døra. For jeg kumme ikke si nei uansett.

"Ok..i guess i just wait here." Sa jeg og skulle til å ta av meg skoa. "Why can't you go whit me..just to see the studio?" Spurte han og smilte til meg. "Yaay!" Ropte jeg og hoppet inn i bilen til Harry som var en sort mercedes benz og så kjørte vi i full fart mot studioet. "This is so cool." Sa jeg mens vi gikk forbi mange lydopptaksrom der noen folk sto og sang mens noen var tomme. Vi kom til en dør og stoppet. "Ladys first." Sa Harry og åpnet døra. Jeg tror jeg glemte å si takk, for jeg bare gikk inn og Harry gikk litt sakte bak meg. Resten av guttene sto rundt i et rom med helt sorte vegger og et lite rom med vindu der det var mikrofoner og headset. De varmet opp, eller Louis ropte og hoppet rundt som en hyper unge. "Is this what you do every day?" Spurte jeg forvirret. "No..no each of us go on schools, but not at the same and act normal. And in the weekends we record songs, as you see."

Sa Harry og dro med de andre guttene inn i rommet med headset. Jeg sto ved siden av en mann som trykket eller skjøv på kapper. "Do you want to hear this song?" Spurte mannen og ga meg et headset. "Yes, please." Sa jeg og tok i mot idet sangen startet. Sangen var den vakreste jeg har hørt i hele mitt liv. På refrenget sang Harry og jeg så at han så på meg.

"I'm sorry if i say i need you, but i don't care I'm not scared of love. Cause when I'm not whit you I'm weaker, is that so wrong? Is it so wrong? Cause you make me strong." Sang Harry og jeg sto og smilte mens Harry sang. Ordene kom rettet mot meg som en kanon med følelser. Han så meg rett inn i øynene som om han sang til meg. Ordene fløt rundt i hodet mitt som en varm sky. Mente han det han sang til meg? Gjorde jeg han sterkere? Når jeg våkner fra tankene mine var guttene ferdige med å spille inn og kom ut igjen. "When did you to get so good friends?" Lo Louis og så på oss.

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now