28. Открих любовта

2.6K 136 7
                                    

ГТХ
Минаха две седмици и изпита на Стела беше днес. Аз отново съм далеч от нея, а така ми се иска да я закарам до училището, да я целуна и да й пожелая късмет, а след два часа да излезе усмихната, да ми каже, че теста е бил лесен и се е справила и пак да я целуна. Вместо това с момчетата трябваше да ходим в някакво телевизионно предаване. Реших, че макар и от толкова далеч, пак мога да й пожелая успех. Взех си телефона и започнах да пиша съобщение.

" Здравей любов! Исках само да ти пожелая късмет днес на теста. Сигурен съм, че ще се справиш перфектно! Връщам се утре и след като идем да ти махнат гипса, ще го отпразнуваме подобаващо! Обичам те безкрайно! хх "

Изпратих го и прибрах телефона в джоба си, но след минута той извибрира. Имах съобщение от Стела.

" Благодаря ти много, любов моя! Благодаря ти, че винаги вярваш в мен! Обичам те много и нямам търпение утре да се видим! Сега трябва да си дам телефона на квесторите хаха, ще ти пиша когато теста свърши! хх "

Бяхме заедно от месеци, а все още се усмихвах когато ми каже, че ме обича сякаш го казва за първи път. Всичко с нея е сякаш за първи път: всяка целувка е толкова желана и невинна като първата; всеки път когато ме погледне, нещо става в стомаха ми сякаш когато го направи за първи път; всяка една прегръдка е толкова истинска като първата, може би защото тя е първата, в която се влюбвам толкова силно....ПЪРВАТА И ПОСЛЕДНАТА!

*След два часа*
- Хайде момчета, в ефир сме след минута! - Един мъж, режисьорът на предаването предполагам, ни каза и се насочихме към посоченото ни място. Точно в този момент получих съобщение. Предположих, че ще е Стела и изкарах телефона си.

" Току-що излизам от училището. Теста беше елементарен хаха дано само не съм се изложила! Обичам те! "

И ето ме пак ухилен като идиот. Започнах да пиша отговор, но Найл ме потупа по рамото.
- Хайде гълъбче, после ще си пишеш с гаджето. - Намигна ми и прибрах телефона обратно в джоба. Седнахме на местата си и предаването започна.
- Здравейте скъпи зрители! - Каза водещата към камерата - Днес наши гости са едни момчета, чиято група е най-известната група, която човечеството познава. Много силни аплодисменти за невероятните Лиам, Хари, Луи и Найл или с други думи: ONE DIRECTIOOON!! - Представи ни и всички в студиото започнаха да ни аплодират.
- Добре дошли момчета! - Поздрави ни.
- Здравейте! - Отговорихме всички в един глас.
- Имам много въпроси, а толкова малко време, затова започвам веднага. Нека стартираме с новия ви албум. - Обърна се към нас и зачака да кажем нещо. Говорихме няколко минути за албума, след това за турнето, отделихме също време и за новия парфюм.
- Вие сте много забавни и сладки момчета! - Отбеляза водещата - Не може такива сладури като вас да си нямат гаджета... - Всички се обърнаха към Найл и Луи.
- Всъщност, може... - Каза русокосият ни приятел.
- Аз ще се съглася с теб! - Обади се и Луи.
- Хахаха сладури - водещата се разсмя - Лиам, как е София и как върви бременността?
- Оо - лицето на Лиам грейна - София е добре, чуваме се постоянно, когато съм на турне, а когато съм си в къщи не се отделям от нея. Бременността й върви доста леко, не се оплаква от болки или нещо подобно. Имаме страхотна кръстница, която помага супер много както с бременността, така и с организацията на сватбата. Честно казано вече нямаме търпение бебето да се роди. - Разказваше с широка усмивка.
- Дано и раждането мине леко! - Пожела му водещата - Знаеш ли, изпревари следващия ми въпрос като спомена за кръстницата. Хари - обърна се към мен и вече знаех какво ще ме пита - Ти наскоро откри нова любов.... - Млъкна, карайки ме да довърша.
- Не просто открих нова любов, АЗ НАМЕРИХ ЛЮБОВТА! - Натъртих на последните три думи.
- Ооо, колко милоо! - Това се чу от всички в студиото. Аз просто се усмихнах и изчаках следващия въпрос.
- Феновете обаче май не я харесват. Ти как се чувстваш за това и как се справя момичето с хейта?
- Не е приятно....изобщо! Не разбирам защо не я харесват като тя е толкова красива и невинна и когато се усмихне всичко около нас става някак по-приятно, а като заговори за нещо, което харесва очите й заблестяват едно такова като на малко дете.... - когато се усетих вече гледах в една празна точка, усмихвах се толкова широко, че чак лицето ми беше започнало да се схваща, само мислейки си за най-прекрасното нещо.
- Изглеждаш наистина влюбен и щастлив. - Разсея ме водещата.
- Определено по-щастлив не съм бил. Стела е просто едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали! Знам, че сме заедно от много кратко време, но чувствата ни са много силни! Знаеш как един човек се появява в живота ти и на следващия ден вече се чудиш "Как по дяволите съм живял до сега без нея?". - Обяснявах със същата широка усмивка.
След още няколко минути, водещата ни благодари за участието и си тръгнахме.
Веднага след като се скрихме от камерите отговорих на съобщението на приятелката ми.

The Last But The BestWhere stories live. Discover now