20. Последният, но най-добрия

2.8K 139 2

ГТХ

Вторият концерт във Виена също мина страхотно. Може би с изключение на момента, когато зад кулисите две момичета ме попитаха "Какво намираш в тази Стела?". Що за въпрос беше това?! Стела е перфектна! Искам всички да я виждат така, както аз...... е, може би не напълно, защото аз я виждам привлекателна и секси и имам някои особени фантазии и желания свързани с нея... ОТПЛЕСНАХ СЕ.

Кога феновете ще започнат да я харесват? Сигурен съм, че това ще стане. Тя е толкова мила, добра, красива и очарователна и .... и нямам търпение вече да я видя.

Всъщност, преди около час кацнахме в Лондон и с Лиам вече пътуваме към неговата къща, защото Стела и София са там. Когато слязохме от колата ми идваше да се затичам към къщата като малко дете, но запазих самообладание, защото Лиам и момчетата щяха да се шегуват с мен след това, хаха. Влязохме вътре и започнахме да се оглеждаме, но момичетата ги нямаше никъде.

- Здравей Изабела! Знаеш ли къде са София и Стела? - Лиам попита домашната им помощница.

- Добре дошли! Бяха около басейна в градината, но преди две минути София се качи до горе. - Изабела ни информира.

- Значи Стела е още в градината? - Попитах и усетих как усмивката ми се уголемява. Избела само ми кимна. Гаджето ми по бански... такава гледка не е за изпускане. Лиам се качи при София, а аз тръгнах навън.

Не знам какво точно очаквах да видя, но гледката определено ме зарадва. Стела лежеше на един от шезлонгите и то само по бански.
*Контролирай се Стайлс!*
Повтарях си наум, преброих до десет и тръгнах към нея. Тя не ме виждаше, защото беше легнала по корем и... О, БОЖЕ горнището на банските й беше разкопчано, предполагам за да не изгори на презрамки. Вдишах дълбоко и седнах бавно до нея.

- София, много си бърза. Мислех си- ... Хари?! - Не ме очакваше.

- Здравей скъпа! - Усмихнах й се невинно и се наведох за да я целуна. Макар и да беше все още изненадана, отвърна на целувката ми.

- Не трябваше ли да се върнете довечера?

- Не се ли радваш да ме видиш по-рано? - Сложих драматично ръката си върху сърцето ми.

- За бога не! Напротив, радвам се и то много. - Щеше да ме прегърне, но се усети, че ако го направи горнището на банските й ще падне и спря движенията си.

The Last But The BestWhere stories live. Discover now