23. OH ... BABY ... YEAH

3.5K 133 0

[ +16 ;) ]

ГТС

След като ме остави на леглото, Хари се изправи и свали сакото си. Чак тогава успях да видя онова желание и страстта в очите му, предполагам същото се четеше и в моите. Аз от моя страна реших да съблека черната рокля с която бях, но когато започнах да разкопчавам страничния цип, Хари ме спря:
- Недей! - Каза и се върна на леглото, заставайки пред мен в седнало положение. - Остави ме аз да съблека роклята ти. - Прошепна в ухото ми и целуна кожата на рамото ми. След секунда върху мястото, където усещах плътните му устни се появиха пръстите му. Започнаха да се спускат от върха на рамото ми и бавно преминаваха по права линия върху кожата ми, спирайки се до пръстите ми. Настръхнах.
Хари ме гледаше няколко секунди и най-накрая сля устните ни. Целувахме се бавно, наслаждавайки се на абсолютно всеки миг. Усетих как с помощта на тяло си ме кара да легна. Не се замислих дори за секунда и се подчиних на натиска му, а той легна върху мен, подпирайки се на лактите си. Не прекъснахме целувката. Ръцете му започнаха да търсят ципа на роклята.

- От лявата страна е. - Реших да го насоча, защото усещах как опипва гърба ми, търсейки проклетия цип. Не че ми беше неприятно, просто исках вече да се оттърва от дрехата. Пръстите му намериха това, което търсеха и след като премахна тънките презрамки, роклята беше наполовина съблечена. Осъзнах, че ако я махне напълно ще остана само по бельо, а той все още е облечен с ризата и панталоните си. Преобърнах ни и сега аз бях отгоре, седейки върху корема му.

- Това беше секси. - Хари се подсмихна и се опита да се повдигне, но аз го бутнах върху възглавниците.

- Не бързай толкова скъпи. - Намигнах му и се наведох за да слея отново устните ни, докато пръстите ми се занимаваха с откопчаването на ризата му. След като бях готова се опитах да я сваля, а той ми помогна като се надигна леко. Оставих я долу до леглото и се заех с колана и панталоните му.

- Не мислиш ли, че сега ти прибързваш малко? - Повдигна вежди и преди да се усетя, пак бях отдолу. - Сега е мой ред. - Обяви игриво и започна да дърпа роклята ми надолу. Остави я, където бях пуснала и ризата му. - Никога не съм вярвал, че с плуване може да се поддържа такова хубаво тяло. - Каза, докато ме оглеждаше от горе до долу. Чак сега се усетих, че съм само по сутиен и бикини. Знам, че спортният ми екип е подобен на тези две парчета плат, с които бях останала и не за първи път някой ме вижда така, но този път беше различно. Някак неудобно, защото като цяло не ми пука от другите плувци или от публиката на състезанията, но определено се интересувам какво мисли гаджето ми. - Изглеждаш просто невероятно! - Сякаш прочел мислите ми, Хари ме успокои с дрезгавия си глас. - Знаеш ли, че мога да свърша само докато те гледам по бельо?

The Last But The BestWhere stories live. Discover now