1.От тук започна всичко/Името

5.7K 243 15

- ЛИААААААМ, ХАЙДЕЕЕ!! ТИ ОБЕЩА, ЧЕ ЩЕ Е ДНЕС!! - Красивото момиче викаше от хола на долния етаж в голямата къща и нямаше търпение приятелят й да се появи.

- Обещах ти София, но не може ли да си почина поне за час, леглото ми ме зове! - Лиам попита, докато слизаше по стълбите.

- Когато преди три месеца тръгна на турнето ми обеща, че ще изберем името веднага след като се върнеш по време на голямата почивка между концертите, забрави ли? Въпреки това аз изчаках няколко дена за да си починеш. - София видимо се натъжи. Лиам забеляза това, прегърна момичето си и с нежен и глас й каза:
- Скъпа как ще забравя това нещо?! Аз също като теб нямам търпение да изберем името на малката принцеса, която чакаме, но бях много изморен. Това е важна и сериозна стъпка и бих искал да съм зареден на 100%, когато избираме името на детето ни. Щом обаче искаш това да стане веднага... - замълча за момент и й се усмихна влюбено - ...ще го направим сега! - След което я целуна. Когато се отделиха от целувката си, София сияеше, а щом Лиам видя лицето й толкова щастливо, усмивка грейна и на неговото.

- Хайде тогава, взимай си телефона и да се настаним по-удобно на дивана. - Лиам вече държеше телефона си и просто тръгнаха към удобната мебел.

- Аз казах, че ще го направим, но какво точно да напиша? - Лиам я погледна объркано.

- Ами да измислим нещо.

След като споделиха няколко от предложенията си, спряха се на една точка, буквално на една " . "

След като Лиам туитна "." , двамата със София зачакаха да се посъберат харесванията, от които искаха да си изберат едно име, което да дадат на дъщеричката, която чакаха от пет месеца.

Докато чакаха, един спомен нахлу в главата на Лиам:

*преди 5 месеца*

-ХЕЙ СОФ, ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ ДА НАМЕРЯ ТЕРМОМЕТЪР? МИСЛЯ, ЧЕ ИМАМ ТЕМПЕРАТУРА! -Лиам се провикваше от банята.

- ПРОВЕРИ ЛИ В ШКАФЧЕТО ЗАД ОГЛЕДАЛОТО?? - София също крещеше за да бъде чута, отивайки към банята при приятелят си.

През това време Лиам търсеше в посоченото му място, но нещо го накара да замръзне.

- Намери ли го... - София се облегна на вратата, но когато видя, че приятелят й държи теста за бременност, който тя си бе направила сутринта, изражението й наподобяваше това на Лиам.

The Last But The BestWhere stories live. Discover now