4. Предизвикваш ли ме, Стайлс

3.3K 200 2

ГТХ

Давах всичко от себе си за да запазя вниманието ми върху пътя, но едно от най-красивите момичета, които съм виждал стоеше на по-малко от метър от мен и с лекота правеше усилията ми безплезни. Какво има толкова в нея? Сигурно е заради очите й. Как е възможно в един момент да са зелени като моите, а след минута да станат сини като морето... море, в което да се удавиш.
Или заради усмивката й? Тялото й също ме привлича, но определено не е само заради външния вид. Или просто е всичко в нея? Има излъчване, което ми действа като магнит...

- Защо ме гледаш така? - ДАА! Тя най-накрая разчупи тишината! Но чакай малко Стайлс, какво ще й отговориш сега, умник?!

- Ами предполагам има нещо в теб, което ме привлича. - Добрее, това звучи добре. Браво Стайлс! Ооо тя се изчерви. Боже, не вярвах, че може да стане по-сладка! - А ти как разбра, че те гледам ... освен ако и ти не си ме наблюдавала??

- При мен е разбираемо - момчето, по което въздишам пет години ме вози в колата си, а преди това закусвах с него! - Тя ми се усмихва толкова сладко!

- Има логика в думите ти. - Засмях се. - Значи казваш, че от пет години въздишаш по мен, а? Аз ли съм ти любимеца?

- Да. - Пак я накарах да се изчерви.
- Какво харесваш в мен? - Разсмях се и зачаках отговор.
- Защото си ти. - Колко простичко ми отвърна. - Не те е срам да бъдеш себе си, колкото и странен да си понякога и така даваш страхотен пример на милиони хора. - Пак тази невинна умивка. - Просто Хари Стайлс, чаровен, истински, забавен.

Добре, сега беше мой ред да се изчервя.
- Благодаря ти, наистина! - Усмихнах й се, а тя ми отвърна със същото.

- Окей, стой тук. Връщам се след 5 минути. - Преди да успея да кажа "добре" вече виждах как Стела бяга към къщата й за да си вземе нещата за тренировката. Гледах я и продължавах да не разбирам какво толкова ме привлича в нея. Не вярвам в любов от пръв поглед, но нещо много странно се случва с мен и то само по нейна вина.

Тя се върна наистина бързо. Обзалагам се, че бяха минали по-малко от 5 минути. Сякаш не е имала търпение да ме види. Не я виня, аз също нямах търпение да я видя.

НГТ
Стела се качи в колата и каза на Хари къде се намира залата, в която се провеждаха тренировките й.
- Ще стигнем за десетина минути. Няма да закъснееш много. - Къдръвелкото й намигна.

The Last But The BestWhere stories live. Discover now