2.1. Мечтите стават реалност

2.4K 124 13

" Хари Стайлс от One Direction и приятелката му Стела Прайзис вече са родители на близнаци! "

" Хари и Стела най-накрая ни показаха близнаците си! Вижте снимката, която гордият татко публикува в профила си в Instagram! "

" Вижте първите снимки на Близнаците Стайлс само ТУК! "

" Първата фотосесия на Близнаците Стайлс вече е факт! Сами оприличете на кого от двамата им родители приличат повече. "

" Младите родители, Стела Прайзис и Хари Стайлс, на сладка семейна разходка с порасналите близнаци - Дарси и Хари-Джуниър. "

" Стела и Хари благодариха на феновете за подкрепата и любовта, която показват към децата им. "

" Малките Стайлс с грандиозно тържество за първия си рожден ден. "

" Репортерите ни заснеха първите думички на Дарси Стайлс! Чуйте ги и вижте щастливите реакции на гордите родители. "

" С деца на турне: историите на Хари Стайлс и Лиам Пейн. "

"Новини" като тези се превърнаха в ежедневие за Стела и мен. Вече трета година децата ни са в заглавията на вестници, списания и всякакви интернет издания. Понякога е доста неприятно когато искам да изведа жена си и децата ни на разходка, да се опитвам да сме като нормално семейство и да се наслаждаваме на времето си заедно, винаги да се получава едно и също: папараци тръгват след нас веднага щом излезем от къщата ни, преследват ни, задават ни едни и същи глупави въпроси, децата се плашат от светкавиците на големите им камери и започват да плачат. Следователно със Стела трябва да ги приберем обратно вкъщи, защото само там можем да сме сами.

Не разбирам от къде дойде този интерес към близнаците. Те са дечица, като всички други. Разбира се като техен баща за мен няма по-прекрасни деца от тях. Знам, че всички родители хвалят наследниците си, но моите наистина са невероятни.
Мога да прекарам години, говорейки само за тях. Палави са като всички на тяхната възраст, но когато им кажа да не правят нещо, винаги ме слушат. Много са послушни и нито на мен, нито на Стела ни се налага да им се караме. Определено се чувстваме огромни късметлии в това отношение.
Както повечето малки деца, външният им вид също се промени. От къдръвите, руси косички, които имаха като по-малки, сега са в пълната противоположност: имат права коса като на майка им с шоколадов цвят като моя. Определено в лицето приличат повече на Стела, а аз съм много щастлив от това, защото не е тайна, че за мен по-красива от нея, няма.

The Last But The BestWhere stories live. Discover now