15. Аз съм твоя, ти си мой

3K 143 0
                                    

Днес имахме доста работа с момчетата. Трябваше да решим кои нови песни ще включим в турнето, а писането на песни за новия албум беше допълнително. От няколко дена постоянно ми идват нови идеи за текстовете, но не си ги записвам и със сигурност ще съжалявам след това. Вече бях в студиото и вървях към обичайната стая. Когато влязох се изненадах, че вече всички са пристигнали.

- Охооооо... - Луи ме видя първи. - Къде се бавиш? Кафето ти изстина.

- Луи, приятел! Как ми липсваше! - Не го бях виждал от последния концерт.

- Ооо ти също ми липсваше, Харолд! - Прегърнахме се братски.

- Я кой се събудил. - Лиам също ме видя и ми кимна.

- Не му се карайте де, сигурно снощи е бил със Стела и затова закъснява. - Найл се изцепи точно след като отпих от кафето си, което ме накара да се задавя и го изплюх. Всички погледи се насочиха към мен и никой не знаеше какво да каже.

- Не сме били заедно снощи. - Отвърнах тихо.
- Но следобяд сте били... - Лиам си каза под носа, но аз го чух.

- Да, през деня бяхме. - Казах по-високо.

Лиам ме погледна и ме попита:
- Коя от всичките ми молби не разбра? Казах ти, че София е много развълнувана и не искам Стела да се отказва да бъде кръстница на детето ми. Два дена след това всички в интернет пращат заплахи към Стела.

- Лиам, Лиам, успокой се приятел! - Започнах да го укротявам. - Виж, с нея говорехме, беше уплашена в началото, но сега всичко е наред. Стигнахме до извода, че преувеличихме нещата, а и Стела каза, че е готова да изчака колкото трябва, докато феновете свикнат с нея. Тя няма проблем с тях, а те ще я обикнат, сигурен съм! - Говорех бавно, за да ме разбере максимално добре.

- Приятел искам да си щастлив, искам Стела също да е щастлива. Единствено не искам след това да трия сълзите на София, защото сърцето ми не издържа при тази гледка! - Вече говореше спокойно.

- Разбирам те и ще го кажа и на теб: Стела ще бъде защитена и щастлива с мен, бъди сигурен. Мисля, че и ти преувеличаваш доста. - Засмях се накрая.

- Никога нищо не е преувеличено, ако е свързано с щастието на любимата. - Каза ми с поучителна усмивка.

- Хайде Ромеовци, имаме работа за вършене. - Найл ни подкани и започнахме с истинската работа.

The Last But The BestWhere stories live. Discover now