Hoofdstuk 20 " Repetitie with tha Dorks!"

706 36 12
                                    

Heey!


Raad eens? Ik ben meegesleept naar mijn opa en oma en ik ga mijn tijd nuttig gebruiken door een hoofdstukje te schrijven voor you guys! Ik heb 5K reads en ik ben super happy!! I so tots love you guys like cupcakes! Meaning= Ik hou ziels veel van julliez! Luf you en kisses!

LittleMissTempe!



Aemilia POV: 


Ik ben dus over drie dagen jarig, en ik bid tot god ( ik ben niet gelovig, maar respect voor de wel gelovigen) dat Mickey, pap, Cal en Ash er niet achter zijn gekomen, want dan gaan ze er weer een heel gedoe van maken, en dat wil ik niet! Ik wil gewoon rustig met Kleia, Rick, Tyler, Pheentje, Ally, Sydney en Dae naar de film. Het beste cadeau wat ik kan krijgen is dat Aspasia terug komt, maar dat is te duur en dat weet ik. Maar een meisje mag toch hopen? Ik zit nu op school met mijn pen te spelen onder Latijn en de leraar wordt helemaal gek van me. Omdat we geen vaste plaatsen hebben zit ik momenteel naast Dae en we kletsen wat. Ik heb besloten Dae niet te vertellen dat ik bijna jarig ben, omdat ze het dan aan mijn ge-wel-dige vaders vertelt. Hun weten er niets van en ik ben bang dat ze boos op me zullen worden als ze er achter komen dat ik zo iets "GROOTS" geheim gehouden heb. Als ik jarig ben geweest zal ik het nonchalant laten vallen. Ik ben met Dae aan het praten als de leraar iets vraagt aan mij, gelukkig gaat het over Oud-Griekse Mythen ( Tussen de oud Latijnse en Oud-Griekse mythen zit weinig verschil, bij ons op school behandelen we de griekse versie's!) en ben ik daar goed in. Ik beantwoord de vraag en dazzle de leraar met het goede antwoord. Het is nu pauze en ik ga met mijn vriendinnen, Tyler en Rick buiten zitten en dan begint Sydney, die niet weet wanneer ze haar klep moet houden over mijn verjaardag.


/Na school/


Luke POV:


Als Aemilia na school thuis komt heeft ze haar totale vriendengroepje mee, al haar vriendinnen, Rick en een meisje en een jongen die ik niet ken. Ik stel me voor en de twee stellen zich voor als Tyler en Sydney. Ik lachte naar ze en vertelde Aemy dat we zo een repetitie hebben met 1D."Hoe laat?" vraagt ze. "Ik denk over anderhalf uur, hoezo?" zeg ik terug. "Ik wil mee, ik heb dorks 2.0 gemist, maar we zouden met zijn alle nog Frans leren." zei ze en ik knikte. Ze liep met haar vriendengroepje achter zich aan naar boven. Even later komt Astrid binnen en ik geef haar een zoen op haar mond. ( Speciaal voor jou, Assie!) Ik lach als ze terugtrekt. "Wil je mee naar de repetitie later?"vraag ik en ze knikt. Na een uur kwam Aemilia weer naar beneden en al haar vrienden kwamen ook. "Ik wil ze nog iets laten zien en dan gaan ze!" zegt Aemy en ze rent met haar vrienden naar buiten. Ze rent weg de verte in, en haar vrienden volgen haar op de voet. Even later komt ze terug en laat ze haat vrienden uit. "Je suis pret d'aller?" zegt ze. Ik kijk haar vragend aan en Astrid zegt: "C'est tres bien, moi aussie. Tu veni aussie?". Weer kijk ik ze vragend en ze barsten in lachen uit. "Il ne comprend pas, c'est drole! Est-ce que tu sais c'est mon annivasaire de trois jours? Mais, ne raconte pas de mes peres! C'est une secret!" ratelt Aemilia. "Mais pourqoui? C'est ton annivasaire? C'est un grand celebration! Je raconte!" Zegt Astrid. "Oke, ik begrijp dus niet wat jullie zeggen, maar we gaan naar de repetitie!"


Liam POV:


We hebben zo een repetitie met 5SoS en Aemilia en Astrid komen mee. We doen wat stemoefeningen als de jongens en meiden luid pratend binnen komen. Astrid en Aemilia zijn aan het lachen en de jongens kijken ze gewoon vragend aan. "Astrid, Est-ce que tu veni a mon annivasaire, moi et mes copains vont au cinema!" vraagt Aemilia. Nu begrijp ik waarom de jongens zo vragend kijken en waarom de meiden lachen. De boys van 5SoS kunnen geen frans, dus ze begrijpen niet wat de meiden zeggen. Ik vind het wel grappig, c'est drole! "Gaan we beginnen, boys?" vraag ik en ze knikken. We zingen een paar nummers en dan de jongens. Het is gezellig en Aemilia en Astrid klappen en fluiten en doen gek. Ik vind beide meiden geweldig, en ze passen precies bij de jongens. Als de repetitie is afgelopen gaan we naar ons huis en gaan we een horror film kijken!


Heey!

Hopelijk vonden jullie het een leuk hoofdstuk en ja, see ya later!


xoxo

LittleMissTempe

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Where stories live. Discover now