Hoofdstuk 26 "PRESENTS! So MANY PRESENTS!"

503 23 4
                                    

hey,
Even voor de duidelijkheid, in dit verhaal is iedereen rijk en heeft geen geld problemen(maakt de cadeaus, bovenaan, een stukje logischer!)

Aemilia POV:
Vandaag is de dag, i'm 15 bitchaas! Ik draai me nog eens om in mijn lekker bed en sluit mijn ogen. Als ik bijna slaap word mijn rust verstoord door allemaal geroep en gespring op mijn bed. Dit was echt een slecht plan van ze, ik word chagi als je me wakker maakt. "Als jullie nu mijn kamer niet verlaten, gaan jullie er allemaal aan!" roep ik met mijn ogen dicht. Als ik me omdraai hoor ik rappe voetstappen uit de kamer en ik open mijn ogen. Ik ga recht op zitten en sla de dekens van me af, stap uit bed en loop naar mijn kast. Ik trek er een makkelijke broek en een leuk shirtje uit, ik kleed me vanavond toch om. Ik kleed me om, doe mijn haar in een staart en doe wat mascara op. Ik loop naar beneden, roep als ik voor de deur sta: "Salut, mea familia et amici, bona die! (hallo, mijn familie en vrienden, goede dag!) en gooi de deur open. ik loop de kamer in en iedereen staart me geschrokken aan, haha ze dachten dat ik boos zou zijn maar ik ben blij. "Jezus, ik vermoord jullie heus niet, dat zei ik zodat jullie uit mijn kamer zouden gaan. Maak me niet wakker in de ochtend, ik word dan een beetje agressief, ook als ik mijn huiswerk niet snap (Heb ik in het echt, snap ik mijn huiswerk niet dan word ik agressief en geagiteerd, heel vervelend voor de omgeving. ) Is toch logisch?" lach ik. Iedereen (Pezz, Astrid, Ally, Assie, Pheentje, Kleia, Dae, Rick, Niall, Luke, Ashton, Micheal, Calum, Liam, Louis, Zayn & Harry) begon zenuwachtig te lachen. Ik wuif het weg en loop naar de keuken. 

"Wie helpt met de pannenkoeken?!?!" roep ik. Gelijk komen Ashton en Luke binnen rennen. "Ik wil dus niet dat je het huis in de fik steek!" gilt Ashton. "Dat is maar een keer gebeurt, aansteller!"gil ik dan ook. Luke begon keihard te lachen en ik stompte hem in zijn arm. Ashton is onderhand begonnen aan de pannenkoeken en goot net het beslag in de pan, hij probeerde hem in de lucht te gooien, maar hij viel op zijn hoofd. Ashton gilde, Luke en ik moesten keihard lachen en iedereen kwam de keuken inrennen. " Waar  is de brand?!?! " roepen Calum en Michael. "Dat was 1 keer, jeeeeeez!" schreeuw ik. Iedereen begon te lachen en ze moesten harder lachen toen ze Ash zagen.

Geïrriteerd liep ik de kamer uit, iedereen is tegen me! Ik loop naar mijn kamer en gil in mijn kussen, kan dit nog erger?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nee, ik overdrijf. Ik strijk mijn haren en kleren glad, en loop de trap af. Iedereen staart me aan en ik zie Ashton onopvallend naar mijn polsen kijken, hij denkt nog steeds dat ik snij, doe ik dus niet. Ik wuif het weg  en loop naar de keuken. Langzaam komt Rick me achterna. "Gaat het een beetje, Aemy?" vraagt hij voorzichtig. "Altijd, Rickyboy" glimlach ik kleintjes. Rick glimlacht kleintjes terug, langzaam gaat de deur open en steken er 15 hoofden  de deur, allemaal een vragende blik op hun gezicht. "Was ik vandaag niet jarig?" vraag ik droog en iedereen begint te lachen. "Nee, geen grapje, ik wil cadeaus!" zeg ik nog droger en ik stamp met mijn voet op de grond als een klein kind. Ze moeten nog harder lachen en ik maak een buiging. Ze lachen harder en dan lopen ze allemaal de keuken uit. Verbouwereerd blijf ik staan, pak een bord met pannekoeken en stop heel droog een hap in mijn mond. Als ik een pannenkoek opheb, word ik door Astrid aan mijn arm meegetrokken naar de woonkamer, waar  ik iedereen zie zitten met een pakje.

Astrid POV:
Ik trek Aemilia aan haar arm mee naar de woonkamer en ik zie haar mond openvallen. "Mag ik eerst?" gilt Perrie. Iedereen haalt zijn schouders op en ik ook, Perrie loopt naar Aemy to en geeft haar het pakje. Aemilia opent het pakje en haalt er jurkje en een paar hakken uit, haar mond valt open. Ze vliegt Perrie om de nek en knuffelt haar dood. "Nu ik! Nu ik!" roepen Rick en Dae samen. Ze rennen met twee kleine pakjes naar Aemilia toe en duw haar op de grond in een knuffel. "Pas je wel op met onze dochter?" roept Luke. Awh, hij is bezorgd lach ik in mezelf. Dae en Rick lachen en helpen Aemy overeind en geven haar hun cadeautjes, eerst pakt Aemilia die van Dae uit, dat is een paar zuurstok achtige oorbellen. Aemilia geeft Dae een knuffel en gaat verder met het pakje van Rick, waar ze een pinguïnhoesje uithaalt en ik zie Luke's blik gewoon jaloers worden. Aemilia begint te lachen en geeft Rick een kus op zijn wang. Rick begint stiekem te blozen. "Mogen wij  nu?" vragen Calum en Ashton. Ze wachten niet op een antwoord en rennen naar Aemilia toe, soms zijn het net kleine kinderen. Calum geeft als eerst het pakje en als Aemy het opent, worden haar ogen groot en ze haalt er een armband uit. ze doet hem om en ze krijgt tranen in haar ogen. Ze knuffelt Calum, wat ze al sinds Aspasia er is niet meer gedaan heeft, Calum is verbaasd, maar sluit al snel zijn armen om haar heen. Ik hoor een zachte sorry van Aemilia en Calum knikt. "Hoe lief, maaaar ik wiiiiiil!" gilt Ashton als een kleuter. Aemy laat Calum los en steekt haar hand uit, Ashton legt er lachend een pakje in. Aemilia scheurt het papier ervan af en alweer worden haar ogen groot. Ze pakt een mooie bedelketting uit een doosje en vraagt aan Ashton of de ketting om kan doen. "Ikke! Ikke! Ikke nu!" gillen Luke, Michael en Niall."Eerst Niall, dan Luke en dan Michael! " zeg ik. Ik vind deze kleuters erg aardig hoor, maar zoooo druk. Niall steekt zijn tong uit en geeft Aemy een groot pakket en zegt: "Dan hoef je die van mij niet meer te jatten!" Aemilia lijkt door te hebben waar het om gaat en trekt het papier van het pakket af. Ze haalt er een elektrische gitaar uit, ze zet het naast zich neer en trekt een pokerface voordat ze gilt: "I Bloody love it!"  en Niall begint te lachen. Luke duwt Niall weg   en geeft Aemilia een pakje in de zelfde vorm als het pakket van Niall. "Je hebt dit dus nodig om te overleven!" lacht hij en Aemilia pakt het uit. Ze haalt acoustische gitaar uit de verpakking en gilt: " Bloody Hell, another one?" en dan geeft ze Luke een knuffel. Dan komt Michael aan met haarverf, ze is zo blij. Aemilia krijgt steeds meer cadeaus en ze krijgt inderdaad een hondje en een poesje, ze is zo blij!


Dat was het dan, Happy Birthday Aemy en onze vier lieve jongens zijn al 4 jaar een band, jippie!





Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu