Tussenhoofdstukje om te lachen om mijn genante leventje!

1.4K 54 9
                                    

Hallootjes!

Tussenhoofdstukje om te lachen om mijn genante leventje! (echt heel grappig en genant, don't worry, je mag me uitlachen!)

Ik heb een heel grappig verhaal te vertellen, of ja eigenlijk is het gewoon genant, en daarom is het zo grappig. Hier komt die: Op school heb ik een hele goede vriend, die ik eigenlijk als een broer zie. Nou zijn mijn vader en mijn zusterlief dus van meinig dat ik als enige singe dochter ( van de vier!!!!!!!) een vriendje nodig heb! Mijn beste vriendin kwam met het geweldige plan om mijn vader wijs te maken dat mijn vriend en mijn beste vriendin een stelletje zijn, dus dat ik niet meer gekoppeld kan worden aan hem! Zitten we dus bij thuis pizza te eten met wat anderen (voor mijn verjaardag), breng ik het onderwerp "Subtiel"op het onderwerp jongens. Mijn vriendin dus dat vertellen!

Dat is niet het genante deel hoor, dat is deels dat mijn vader gedreigt heeft om de ouders van mijn goede vriend te bellen en een date regelen! Nee, het genante deel is dat de volgende dag, toen iedereen weg was en wij uit eten waren met zijn vriendin, hij vroeg naar het leifdesleven van mijn vriend en vriendin :( en zei (en ik quote): "Ach, Poekie (zo noem ik mijn goede vriend)  moet nog even oefenen met meiden voordat hij zich volledig settelt!" ik domgenoeg om te vragen "settelen bij wie?". Mijn vader: " Bij jou natuurlijk, ik geef Poekie en jouw vriendin 3 weken voordat het uitgaat en hij jou uitvraagt! en anders regel ik wel een date!". Zijn vriendin is het er helemaal mee eens en besluit mijn vader te steunen en te helpen! Aan haar heb ik dus ook niks! Ook heeft mijn vader al aan zijn hele familie (en waarschijnlijk die van zijn vriendin!) vertelt daar Poekie mijn vriendje is! Ik ben daar dus zooooo op tegen en al absoluut niet blij mee! Dat gaat dus niet gebeuren, vooral omdat mijn vader eens mijn telefoon gestolen heeft en naar Poekie heeft gestuurd dat we moeten daten en hij heeft gevraagd wanneer de bruiloft was! Ik dus echt duizend maal sorry zeggen! Laten we het daar dus nooit meer over hebben! Ik praat nauwelijks meer met mijn goede vriend en mijn vriendin is gewoon erg verbaast over de kleuter die mij op moet voeden ( gelukkig heb ik mijn moeder nog, of anders ging het helemaal mis!). Mijn liefdesleven dus helemaal naar de klote! Met hem als vader ga ik dus echt nooit daten! Ik sterf wel alleen met 50 katten die allemaal buttercup, donsje, whiskers en rotkat (zo heette mijn moeders oude kat!) heten en die allemaal aanwezig zullen zijn bij mijn begrafenis en die daar allemaal kerstliedjes zullen miauwen! 

Dat was het suuupeeeeeer genante verhaal! Ik zal wel vaker een hoofdstukje als dit plaatsen, gewoon een hoofdstuk om jullie te laten lachen met mijn misfortune!  Want er gebeurt nog wel meer in mijn leven waar je lekker om kan lachen (vooral tijdens gym, hmmmm, hoe zou dat toch komen?) Ik heb geen magnetishe aantrekkingskracht, ik heb aantrekkingskracht tot opgeblazen vervelende tennisballen, basketballen, voetballen, volleyballen, handballen en eigenlijk tot alle ballen die men gebruikt bij gym! Grmpekdnsfbsin gym, gewoon vreselijk vak, nog erger dan Grieks of Duits! :/

XOXO

LittleMissTempe!

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Where stories live. Discover now