Hoofdstuk 3 "Verhuizen?!?!"

1.6K 73 12
                                    

Dit is het eerste hoofdstuk met One Direction, Jeey! Vraag van dit hoofdstuk is: Wat is jullie favoriete 5 Seconds Of Summer liedje, als je niet kan kiezen maak dan een top drie. Bij dit en de 2 volgend hoofdstukken zou ik mijn favoriete liedjes toevoegen! Op 3 staat: Kiss Me Kiss Me.... ( De keuze was zoooo moeilijk! :( ) 

Aemilia POV:

De bel gaat en in mijn hypere bui ren ik naar de deur. Als ik de deur open doe, zie ik daar vijf pizza bezorgers staan en ik herken ze ergens van. Ik kijk nog eens beter en ik zie blauwe ogen en blond haar. Waar herken ik ze van? Een van de vijf jongens kuchte even en ik besefte dat ik aan het staren was. Oeps. Ik dacht aan Aspasia die dan altijd in lachen uit barste en haar Oopsy Daisy beweging doet, dat is zoo grappig.  Blijkbaar moest ik heel hard lachen want de jongens keken me verbaast aan en eentje vroeg: “ Mogen wij ook mee lachen?”. Lachend schudde ik mijn hoofd en zei: “Jullie begrijpen hem toch niet”. Opeens hoor ik Truly, Madly, Deeply uit mijn broekzak komen. Ik ben geen 1D fan, maar Assie wel, dus dit is haar persoonlijke ringtone. Dus nu belt Assie.

( Ae= Aemilia en As= Aspasia)

 Ae= Assie! Quem est?

As= Aemy, geen Latijn nu! Dit is belangrijk!

Ae= Huh, Wat is er?

As= Ik ben geadopteerd

Ae= Is toch leuk!

As= Nee, ik moet naar London verhuizen!

Ae= Wanneer?

As= Morgen!

Ae= Weten Eurykleia, Phenesine en Adelfe het al?

As= Nee, maar ik wil geen afscheid nemen! *barst in snikken uit*

Ae= Assie, niet huilen! Ik kom nu naar je toe! Ik vraag het gelijk aan mijn vaders!

As= Aemy, dat hoeft niet! Het maakt het alleen maar moeilijker!

Ae= Geen gemaar! Meeting in het atrium! Nu, jij zorgt dat Eurykleia, Phenesine en Adelfe er zijn! Ik vraag het nu! Doei!

As= Oke! Maar jij zegt het!

Ae= Assie! Jij mag zeggen dat je moet verhuizen *snikt*

 Niet te geloven, mijn beste vriendin, moet verhuizen! “ Papaaaaa! Ik ga naar het atrium, Assie moet verhuizen en er is een meeting! Bye!” schreeuw ik voor ik mijn jas pak. Ik ren langs de jongens naar buiten!

Harry POV:

We staan bij het huis van de jongens van 5SoS, om hun nieuwe dochter te ontmoeten. We zijn verkleed als pizzabezorgers. Liam belt aan en een jong meisje van 14 doet de deur open. Ze is een beetje aan het staren en dus kuch ik maar. Na 1 minuut ofzo, schiet ze in de lach en als Niall vraagt of we mee mogen lachen schud ze haar hoofd. Na een tijdje gaat haar telefoon af en het is Truly, Madly, Deeply van ons. Ze neemt op zonder  te kijken wie het is en begint een gesprek. Aan het einde van het gesprek huilt ze en rent ze hals overkop langs ons heen.

De jongens van 5SoS zijn op het geschreeuw van hun dochter af gekomen en zien ons nu staan. “Waar is Aemy?” vraagt Ashton. “Aewie?” vraagt Louis. “Onze dochter! Waar is ze?” zegt Ashton. “Ze rende halsoverkop langs ons heen, heeft ze niet gezegd waar ze heen ging?” vraag ik. “Ja wel, ze gaat naar het atrium. Vast weer iets Latijns ofzo. We weten niet waar ze is en waarom ze wegging!” zegt Calum gestresst, zou ik ook zijn, zomaar op dag 1 al je kind kwijt raken. “Ze huilde toen ze wegrende en aan de telefoon zei ze iets over verhuizen en het vertellen aan Eurykleia, Phenesine en Adelfe!” zeg ik tegen ze. Ze rennen met ze allen tot het einde van de straat en geven het dan op. Ashton laat het er niet bij zitten en rent verder! Hij geeft echt om zijn dochter. Wij gaan naar binnen en daar gamen.

 Eurykleia POV:

 We moesten van Aspasia naar het atrium komen, dat is onze boomhut die we hebben ingericht als een Latijns atrium. Ze snikt aan de telefoon, ben benieuwd wat er is. Op mijn allersnelste ren ik (er is geen plaats voor fietsen daar) naar het atrium toe. Ik ren naar het bos, langs het nieuwe huis van Aemilia (ze had het adres gestuurd) maar onderweg bots ik tegen iemand op. Ik val op kont op de grond. Degene tegen wie ik ben aangebotst helpt me overeind. “ hey, ben jij niet een vriendin van Aemilia?” vraagt hij. “Ja, hoezo?” vraag ik. “ Ik ben haar adoptie vader en ze is zomaar het huis uitgerend en we weten niet waarheen, en ik maak me echt zorgen!” ratelt hij aan een stuk door. Ik zou hem het atrium heel graag willen laten zien, maar het is geheim. Maar je kan ook zien dat hij echt heel bezorgd is. “ Volg me, ik moet ook naar het atrium, maar tegen niemand zeggen dat je het hebt gezien. Het is geheim!” zeg ik en ik zie hem opgelucht kijken. Als we ernaartoe lopen nodigt hij ons uit om mee te gaan naar hun huis als de meeting over is. Eenmaal daar aangekomen vertelt Aspasia wat er is en huilen we. We lopen met zijn alle naar Aemilia’s huis toe en bellen aan. Aemy heeft namelijk nog geen sleutel. De deur wordt opengedaan door de jongen waar ik net tegen op gebotst was en Aemilia begroet hem met Ashton. Als we binnen zijn zien we heel 1D op de bank zitten. Aspasia en Phenesine beginnen te gillen, zij zijn die-hard directioners. De rest ( Ik, Aemy en Adelfe) stopt gewoon hun vingers in hun oren.  Als we vragen wat ze hier doen begint de krullenbol, Harry geloof ik, uit te leggen.

 Dit was weer een hoofdstukje! Geef antwoord op de vraag en win een opdraging of een shout out! Het is geen wedstrijd..... Als je antwoord op de vraag, zeg dan gelijk hoe het boek heet dat een shout- out moet krijgen. Ik kies drie mensen voor een opdraging en 2 mensen voor een shout-out! Whoop Whoop!

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu