Hoofdstuk 2 " New family"

2K 80 36
                                    

Heey people!

Weer een nieuw hoofdstukje! Happy me! Veel lees plezier!

xoxo! Hannah ( dat is mijn 2e naam!)

Love you guys!

Aemilia POV:

Ik ben geadopteerd, door ruige mensen. Ik ga naar boven om mijn koffer te pakken. Ik heb mijn vriendinnen en Selene verteld wat er is gebeurt en zij zeiden dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ze zeiden dat mijn nieuwe ouders aardig waren, goede mensen.  Oké, ik zal het proberen. Als ik alles in mijn koffer heb gedaan ga ik naar beneden, naar mijn nieuwe ouders. Aspasia staat naast ze samen met Selene. Huilend loop ik naar ze toe. “ Ik ga jullie missen, amo vobis!” zeg ik. Ze knuffelen me met tranen in hun ogen, dan kom ik bij Linde aan, mijn kleine “zusje” in dit weeshuis. “Ikke ga jouw missen” zegt ze. Ik zucht en ik loop naar mijn vaders toe. De blonde met de lippiercing vroeg: “” Can we go?”. Ik zucht en knik.  Ik loop achter hun aan naar de auto en wacht. Dan komt de Aziaat me achterna en doet de auto open. “bedankt, maar mag ik iets vragen?” zeg ik tegen hem. “ Tuurlijk, meid! Je bent onze dochter” zegt hij. “ Hoe heten jullie?”. De Aziaat antwoordt “ Ik ben Calum en dat zijn Luke, Ashton en Michael” terwijl hij ze een voor een aanwijst.

Ashton POV:

We hebben nu een dochter, maar of ze ons vertrouwt weet ik niet zo goed. Ze geeft al haar vriendinnen een knuffel en neemt afscheid. Uiteindelijk gaan we naar de auto en vraagt ze onze namen. Calum antwoordt.  We gaan in de auto zitten en rijden naar ons huis toe. Ondertussen praten we wat met Aemilia. Opeens vraagt Michael: “ Aemilia, waarom moest je eigenlijk gillen?”. Mentaal facepalm ik mezelf, dat vraag je niet. “ Door jullie uiterlijk” antwoordt ze. Oke, die snap ik niet. “Huh!” zegt Michael dan ook.  Ze zucht en zegt: “ Toen ik 7 was, ging ik met Selene naar de winkel en werd ik daar overvallen door een stoned persoon. Hij had hetzelfde uiterlijk als jullie”. Oke, nu begrijp ik het, deels. We zijn bij ons huis aangekomen en ik zie Aemilia haar mond gewoon openvallen. “ Wow!” weet ze uit te brengen. “Aemilia? Je mond staat open!” zeg ik. Ze  doet hem dicht en barst in lachen uit.  Calum loopt naar de deur en Aemilia rent naar binnen. Ze ploft neer op de bank en wacht tot wij ook binnen zijn. Opeens begint ze gekke bekken te trekken. Ik kijk haar eerst heel serieus aan en begin dan keihard te lachen. “ Dus Aemilia, vertel eens wat over jezelf” zeg ik tussen het lachen door. Ze schraapt haar keel, probeert serieus te kijken en begint: “ Je mag me wel Aemy noemen, ik haat de naam Aemilia. Maar ik ben dus Aemilia, ik ben 14 jaar oud. Ik hou van tekenen, zingen, lezen en schrijven. Ik zit in de derde van het gymnasium. Mijn beste vriendin heet Aspasia, jullie hebben haar in het weeshuis al gezien. Mijn andere drie vriendinnen heten Eurykleia, Adelfe en Phenesine. Ik heb iemand in mijn klas zitten die ik als mijn broer beschouw, Rick. Ik ben best een kalm persoon, maar heb zo mijn abnormale buien. Dat was het wel, als je iets wil weten moet je het vragen.” . Ik denk na en heb geen vragen meer. Ze lijkt me een leuk meisje, ik denk dat we nog lol gaan hebben.

Michael POV:

 Aemilia heeft net iets over zichzelf vertelt en Calum vraagt of ze iets over ons wil weten. Ze schudt haar hoofd en zegt dat ze er wel achter komt. Dat van die abnormale buien heb ik wel gemerkt. Luke vraagt of ze haar kamer wil zien. Ze knikt en begint te whoopen. We lopen met zijn allen naar boven toe, naar haar kamer. Ze doet de deur open en haar mond valt open.  Ze loopt naar haar kamer toe en kijkt haar ogen uit. Haar kamer is turquoise en heeft een kingsize bed in het midden staan. Ze heeft een inloopkast, eigen badkamer en overdekte serre. Ze loopt heel sneaky op ons af en bespringt ons dan in een knuffel. We vallen in de groepsknuffel achterover en ze krijgt weer een lachaanval. Dat kind past precies bij ons. We gingen naar beneden om een film te kijken. We hebben een verrassing voor Aemilia voorbereid, Selene zei dat ze fan was van One Direction, dus hebben we ze gevraagd om langs te komen. Ze kunnen elk moment aanbellen, ze zouden zich verkleden als pizza bezorger, al denk ik wel dat Aemilia gaat gillen bij Harry en Zayn.   We zullen zien.  Dan gaat de bel en als een kangoeroe springt ze naar de deur. 

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu