Hoofdstuk 14 " Mijn naam is Astrid Jones ''

908 39 5
                                    

Hallo!

weer een nieuw hoofdstuk, met..... Astrid Jones! Gespeeld door mijn lieve vriendin astridlovexx, I love the girl! Ze is geweldig! Daarom heeft ze ook een rol (duh!).... MAAR ik geloof dat er genoeg meiden zijn die een relatie willen met de geweldige 5SoS boys, daarom staan er audities voor de rol van de girlfriends van Ash, Mikey en Cal. Als je de rol graag wil! Comment below! Wie het eerste komt wie het eerste maalt! I LOVE ALL OF YOU! IK HEB AL 101 VOTES OP ADOPTED BY 5SOS! THANKS!

Aemilia POV:

We liepen door de stad met zijn vijven en we hadden nog geen last gehad van paparazzi ofzo. Perrie, Adelfe en ik hebben prachtige jurkjes gekocht. Nu lopen we door de stad naar de Starbucks. Als ik binnen ben, voel ik in mijn zak, maar ik voel mijn telefoon niet. Ik zei tegen Perrie dat ik mijn telefoon ging zoeken buiten. Vlak voor de Starbucks kon ik hem ook niet vinden en ik liep verder de straat in. Ik liep terug naar elke winkel waar we waren geweest. Bij Forever 21 hadden ze mijn telefoon. Ik bedankte de medewerkster en liep weer naar buiten. Ik ging weer op weg naar de Starbucks en als ik er bijna ben, hoor ik allemaal geschreeuw achter me: "Aemilia, hoe is het om de dochter te zijn van 5SoS?", "Aemilia, hoe is het om de boys van 1D te ontmoeten?", "Aemilia, hoe gaat het nu met Aspasia?", "Aemilia, ben je bevriend met Perrie Edwards?" als ik omkijk zie ik allemaal flitsen. Zo snel als ik kan ren ik weg, een steegje in. Het steegje komt uit achter de Forever 21. Net als ik aankom, komt er een meisje naar buiten, tegen wie ik opbots. "Gaat het?" vraagt ze bezorgd. "Paparazzi" zeg ik voor ik flauwval.

Astrid POV:

Ik heb nu pauze op mijn werk dus ik ga even naar buiten. Net als ik naar buiten ga, komt dat meisje van vanmiddag aan rennen. Ze botst tegen me op en ik vraag of het gaat. Ze antwoordt Paparazzi en dan valt ze flauw. Ik herinner me waar ze haar telefoon heeft gestopt en ik ken haar wachtwoord, die zei ze hardop in de winkel. Snel pak ik haar telefoon en bel haar vader:

( L= Luke en A= Astrid )

L= Heey Aemy! Perrie is zo ongerust!

A= Ik ben Aemy niet.

L= Wat doe je met haar telefoon!

A= Calm down, ik heb haar telefoon gepakt.

L= Geef terug!

A= Zal ik zeker doen, als ze wakker wordt!

L= Wat bedoel je?

A= Rustig dude, ze is flauwgevallen

L= owh, sorry dat ik zo uitviel.

A= Niet erg!

L= Waar zijn jullie? Ik kom haar ophalen?

A= In het steegje achter de Forever 21!

L= Wil je ook even Perrie bellen

A= Owkeee

L= totzo

Oke, nu moet ik dus iemand anders ook bellen, iemand die super ongerust is.

Word leuk, denk ik.

( P= Perrie en A= Astrid )

P= Met de telefoon van Perrie Edwards!

A= Met Astrid Jones, via de telefoon van Aemy.

P= Wat heb je met Aemilia gedaan?

A= Mag ik vragen wat haar hele naam is?

P= Hoezo?

A= Voor als ze de ambulance in moet?

P= Ambulance?

A= Ze is flauwgevallen!

P= Waar zijn jullie? Heb je de boys al gebeld? Weet Luke dit al? Owh, dit is allemaal mijn schuld! En vanavond heeft ze een date!

A= Perrie! Calm down! Ik heb haar vader gebeld en hij is onderweg.

P= Haar vader? Owh, Luke!

A= Perrie, wat is haar hele naam?

P= Aemilia Luna Hemmings!

A= oke! Kom je hierheen? We zitten in het steegje achter de Forever 21.

P= We zijn er binnen 5 minuten!

A= We?

Maar ze heeft al opgehangen. Na vijf minuten komt daar een meisje met paarsig haar en nog 3 jonge meisjes van Aemilia's leeftijd aanrennen en na tien minuten komt er een auto aanrijden. 2 van de jonge meisjes hebben Aemilia naar binnen gebracht.

Luke POV:

Ik rij naar het steegje bij de Forever 21 en alle jongens zijn mee. Als aankomen valt als eerste het paarsige haar van Perrie en de bohemien rok van Adelfe op. We zien dan ook alleen hun zitten met een vreemd meisje. Een vreemd, maar mooi meisje. Calum kucht even en ze kijkt op. Haar ogen zijn een prachtige kleur bruin en haar bruine haar wappert in de wind. Ze staat op en loopt naar ons toe. " Ik ben Astrid Jones! " zegt ze en ze steekt haar hand uit. " Een prachtige naam voor een prachtig meisje " zeg ik en ik pak haar hand aan. Ze bloost en stelt zich voor aan de rest. "Wat is er gebeurd?" vraagt Cal. "Ze botste tegen me op en toen ik vroeg of het ging, zei ze paparazzi!" zei Astrid. Klote, er was dus paparazzi. "Maar waarom zat er paparazzi achter dat meisje aan?" vroeg ze. Owke, hoe gaan we dit uitleggen. "Hoe kwam je eigenlijk in haar telefoon? Er staat toch een wachtwoord op?" vraagt Ash. "Ze zei het hardop in de winkel!" zei Astrid. We lachen en lopen naar binnen, naar Aemilia.

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu