Hoofdstuk 7 " Bezoek deel 1! "

1.1K 49 29
                                    

Hey, weer een nieuw hoofdstukje. Er komen 2 bijnamen in voor die ik aan het einde even uit zal leggen, voor wie hun oorsprong wil weten! Geniet van dit hoofdstukje!

Aemilia POV:

Net hebben we een Latijnse les gehad, nou ja gegeven! Ik ben dolblij bij mijn nieuwe familie, en dat zal ik hopelijk ook blijven! Ik geef toe dat ik Calum wel het meest vertrouw, waarom weet ik niet. Ik zit met de jongens in de woonkamer een film te kijken als mijn telefoon gaat. Het is Rick, hij stuurt een berichtje!

( Rick en Aemilia )

Heey Aemy!

What's up, Ricky!

Wil je afspreken?

Sure, als het van mijn vaders mag!

Vaders? Ben je geadopteerd!

Yeah bitches!

Vraag dan! Paarse kabouter! (A/N Dit is ook echt mijn bijnaam, en ik haat hem!)

You did not just say that!

I did, go ask!

"Pappie?" vraag ik heel algemeen. "Ja??" antwoorden ze alle vier. "Mag ik afspreken?" vraag ik liefjes. "Met wie?" vraagt Calum. "Ricky!" zeg ik. "Waarom?" vraagt Luke. " Omdat hij het vroeg, ik hem mis en ik wraak moet nemen!" antwoord ik. " Wraak om wat?" vraagt Michael. " Hij die mij bij mijn bijnaam noemt!" zeg ik, en ik haat die bijnaam, trouwens. "Waar?" vraagt Ashton. "No idea! Ik vraag wel!" zeg ik. "Doe dat!" antwoorden ze gezamenlijk.

Rickyboy? Huurmoordenares hiero! (A/N Dit is ook mijn bijnaam, waarom wil je niet weten!)

Yeah, Assassin?

Waar spreken we af?

Bij jou?

Opeens vraagt Michael: " Huurmoordenares? Is er iets wat wij moeten weten?" Gelijk kijken alle jongens op bij het horen van mijn bijnaam. "Rick is van mening dat ik huurmoordenares moet worden omdat ik 15 manieren weet om iemand te vermoorden en 5 manieren weet om het lijk effectief weg te werken en een boel manieren om identificatie moeilijk te maken." Zeg ik heel nonchalant. Alle vier schrikken ze. " Mag Rick hier komen?" vraag ik alsof net niets gebeurt is. " Tuurlijk, Paarse kabouter!" zegt Michael. He did not just! "Mikey! Je zult boeten!" roep ik. Bang rent hij weg en ik ga weer rustig op mijn telefoon. Wraak komt wanneer hij het niet verwacht.

Het mag! Het adres is *********straat 15.

Zie je in 10 minuten.....

Bye!

Rick POV:

Vrolijk loop ik door de straten naar Aemilia toe en haar nieuwe gezin. Ik heb mijn kleine zusje meegenomen, want ik moest oppassen. Ik sta op een kruispunt en ik ben een beetje de weg kwijt. Ik houd een willekeurige voorbijganger en aan vraag waar ik heen moet. "Owh, je moet naar tha boys toe. Ik moet daar ook heen. Ben mijn sleutels daar vergeten!" lacht de blonde jongen. " Ga je naar Aemilia toe?" vraagt hij. " Ja, ik ga op bezoek bij mijn zussie de huurmoordenares!" zeg ik. Ik zie Aemilia namelijk als mijn zusje en ik wil de voorbijganger laten schrikken. En dat is duidelijk gelukt. De jongen lijkt te schrikken. "Mar mijn naam is Rick, en de jouwe?" vraag ik. "Mijn naam is Niall" zegt Niall. We zijn ondertussen aangekomen bij een mega huis en ik zie Aemy al in de deuropening staan, met een knuffel in der handen? Lachend rent ze naar buiten en ze wordt achtervolgt door een jongen van ongeveer 20. "Daniel!" roept de jongen. Ik rent naar Aemy toe en mijn zusje, Janneke, die rent met me mee. "Aemy! Zussie, ik heb je gemist!" roep ik. Nu staat de jongen die haar achtervolgde stil en kijkt me verbaasd aan. Ik ren naar haar toe en knuffel haar. "Waarom staart hij mij zo aan?" vraag ik aan Aemy terwijl ik naar die jongen wijst die weer aan komt rennen aan. " Je noemde me zussie, duh! Hij heeft me geadopteerd!" zegt ze lacherig voor ze weer wegrent, naar binnen toe en ik ren achter haar aan en gooi de deur dicht. "Wat doet Janneke hier eigenlijk?" vraagt Aemy aan mij. Oppassen mime ik en we lopen naar de woonkamer en Aemy gooit de knuffel naar een blonde jongen met krulletjes. " Wat gaan we doen, zussie? Ga je nog wraak nemen voor die paarse kabouter?" vraag ik.

Ashton POV:

Aemilia heeft net Daniel van Michael afgepakt en rent lachend naar buiten. Ik ga naar het raam en ga kijken. IK zie haar naar een jongen rennen en dat ze knuffelen, een meisje van 5 jaar staat er naast. Ze rennen weer naar binnen toe en gooien de deur voor Michaels neus dicht. Aemy gooit Daniel naar mij toe en de jongen vraagt: " Wat gaan we doen, zussie? Ga je nog wraak nemen voor die paarse kabouter?". Zussie? Heeft ze een broer? Ze kijkt rond en barst in lachen uit. Ze fluistert wat in de oor van de jongen. " Stel je hem nog voor, Aemy?" vraagt Cal. " Wil je dat?" vraagt ze lachend en we knikken. " Dit is Rick, AKA Ricky. Hij is mijn beste vriend!" zegt ze. Gelukkig, geen familie. Alle drie halen we opgelucht adem en ook Michael, die op mysterieuze wijze binnen is gekomen, is opgelucht. " Ricky?" vraagt Aemy. " Ja, paarse kabouter?" vraagt Rick lachend. Ik zie dat Aemilia 's ogen vuur spuwen en dat ze ven adem haalt om op rust te komen. " Heb je al gehoord van Assie?" vraagt ze. Hij schud zijn hoofd en volgt haar naar boven. Nu gaan wij maar weer FIFA spelen.

Heey! Ik zal even de 2 bijnamen uitleggen:

Paarse kabouter: Ik heb ooit op een fantasyfair een hele mooie paarse jas gekocht met een puntmuts. Ik die geen schaamte ken, trek hem aan naar school. Die muts zet ik niet op, maar die is wel aanlokkelijk voor mijn vriend om die op te zetten. dus hij die muts opzetten, ik een nieuwe bijnaam.

Huurmoordenares: Mijn vriend is van mening dat ik huurmoordenares moet worden omdat ik 15 manieren weet om iemand te vermoorden en 5 manieren weet om het lijk effectief weg te werken en meerdere manieren weet om identificatie moeilijk te maken.

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu