Hoofdstuk 24.2 "Eindelijk!?!"

533 26 4
                                    

Aemilia POV:

Als ik me omgekleed had, liep ik de wc uit naar de tafel met Jake. "Eindelijk" zeg ik als ik zit. "Eindelijk alleen" bevestigd Jake. "Heb je zin in de tour?" Vraagt Jake. Ik knik zo hevig met mijn hoofd dat de haarband afvalt. "Gek kind" lacht Jake. "Ik ga je wel missen hoor" pruil ik en meteen stopt Jake met lachen. "Ik jou ook" zegt hij sip. Beiden pruilen we en nemen we een slok van onze koffie. " En voel je je jarig?" vraagt Jake nep opgewekt. Ik knik somber, maar probeer al snel opgewekt te lijken. Als ik te triest klink, wil Jake me vast tegenhouden. Ik hou van hem en ik zie hem echt graag, maar ik wil de wereld zien, echt Frans praten met echte Fransen en echt Latijn vertalen in de oudste kathedralen. Ik wil naar Nepal en Amerika en Engeland! Ik wil Aspasia weer zien en mijn vaders zien optreden! Ik was blijkbaar weg aan het dromen, want Jake zit met zijn hand voor mijn gezicht te zwaaien. "E wa?" breng ik uit. Jake schiet in de lach en zegt: "Ik vroeg of je langs het strand wou wandelen!" Ik kijk hem raar aan en zeg: "Op deze hakken? Jake, ik wil mijn enkels graag houden!" en bijna op commando schieten we in de lach

Jake POV:

We schieten in de lach, maar eigenlijk wil ik niet lachen! Mijn prinses gaat morgen weg voor ongeveer een jaar! Ik ga haar echt missen, haar lach, haar geur, haar gekke buien en  haar slimheid. Ik moet gestaard hebben want ik hoor Aemilia zeggen: "Ik weet dat ik lekker ben, maar je doet een beet creepy! Ik ga zo "verkrachting" gillen!" en net voor ze gaat gillen duw ik mijn hand op haar mond! Ik kijk haar heel droog aan en dan voel ik nats op mijn hand. "Prinses!" gil ik heel mannelijk (NOT!) Aemy zit me hier nu volop uit te lachen, maar dan krijgt ze door wat ik gezegd heb en dan moet ze blozen. Ik moet nu lachen en ik kan me bedenken dat iedereen in de Starbucks ons aan het aanstaren is. Ik kijk op en ik zie dat ik gelijk heb, letterlijk iedereen staart ons aan. "Maar we gaan wel skypen, right?" vraag ik en Aemy antwoord: "Tuurlijk, knight in owh so shiny armer!" en ze doet haar best niet te lachen, waardoor ze uiteindelijk al haar koffie in mijn gezicht spuugt. "Hahahahahaha, coffee face!" gilt ze lachend en ik steek mijn tong uit en lik wat koffie van mijn kin. Aemy was net gestopt met lachen, maar nu begint ze weer. Ik kijk haar met een pokerface aan en dan geef ik haar een kus, waardoor haar gezicht ook onder de koffie zit. "You're a coffee princess now!" grinnik ik en ze maakt een falende buiging. "Zullen we naar huis toe? Dan kunnen we nog even praten voor mijn feestje begint!" vraagt Aemilia en ik knik.

Luke POV:

Aemilia en Jake zijn al bijna een uur in hun date en de jongens en ik zijn nu aan het gamen. "En toen gooide hij een krijtje naar hun hoofd!" hoor ik uit de gang. "Wat hadden Kleia en Jane dan gedaan?" vraagt een jongensstem. "Weet ik veel, lachen om oud Nederlands?" en met die woorden lopen Aemilia en Jake de kamer. "Hey dwergkonijntjes!" lacht Aemilia en letterlijk iedereen kijkt haar aan alsof ze gestoord is. "En again ik weet dat ik lekker ben, maar dat gestaar is overbodig!" en we moeten allemaal lachen. "Maar verteeeeeeeeeeeeeeeeeel!" gilt Ashton als een klein kind en Jake en Aemy schudden hun hoofd. We kijken ze allemaal aan en Aemilia pakt Jake zijn hand en begint te rennen. "I'll be the boy with a silverlining and you will the girl with the cinderblock garden!" gilt Aemy de lyrics van "Cinderblock Garden van All Time Low!"  (A/N Echt goede band, en mijn favo nummer! Echt opzoeken!) ''Aemilia, ik  moet zo weg!" zegt Jake met een pruillipje.  Aemy pruilt en zegt dat ze hem wel ziet vanavond. Ze geven elkaar een knuffel en een kus en met dat loopt Jake de deur uit.........

Dat was dan het hoofdstukje weer.  Het is weer tijd voor kritiek op: 

Kritiek op mijn Latijn docent!

Het jaar is weer begonnen, nieuwe klas en nieuwe leraren. Mijn docent Latijn is apart, dat betekent hij mag mij niet, en anders om ook. Hij is chagerijnig en wil alles op zijn manier hebben en is er stug. Voorbeeld:

 - We waren grammatica aan het doen, en toen kwam met wat blabla en toen van dat word kan je ook zo vertalen en toen weer zo een "in de goede oude tijd" gelul en het kwam dus uit op der mans en iedereen moest lachen, twee meisjes het hardst en toen gooide hij een krijtje naar hun hoofd.  

-We waren cultuur en toen vroeg hij: Wat doet de drietand van Poseidon? en ik zo zacht van de golven manipuleren en hij hoorde dat en was van goed, zeg het voor de klas en ik was van nee en toen was hij van ja en toen zei ik weer nee, ik praat niet in de klas en toen had hij zo van dan doe je maar een presentatie in de klas en ik zo van Fuck you! Ik heb dus soortement van faalangst, dus ja.

-Hij heeft vorig jaar mijn vriendin een appeltaart belooft, en die geeft hij maar niet.

- Hij legt de grammatica uit in het duits ( :O) en dat is moeilijk...

- Hij loopt echt iets van 4 blokken achter op de rest en volgende week hebben we een PW! 

Ik mag hem echt niet, en hij lijkt mij ook niet te mogen! Dus we staan quit!

Daarbij bedankt voor de 10K lezertjes! Dankje dwergcaviakonijnvleermuisjes!!

XOXO LittleMissTempe


Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu