Hoofdstuk 17: "Do tell! Do Tell!"

752 37 4
                                    

Olla,

I am so fairy exicted because of this chapter.

Sorry, maar dat moest ik doen, ik ben best wel hyper nu! Can ya imagine? OMG ik praat zoveeeeeeel, unbelievable. Dat jullie me nog niet zat zijn, maar dat komt vast het boek. Ach, wie zou mij nou mogen? Ik ben irritant, somber, nooit vrolijk (unless Bones and jellybeans :) ), depressief, hyper, kan dat eigenlijk wel? Hyper en nooit vrolijk zijn, misschien ben ik ooit wel vrolijk. Maar like OMG! Ik ben zo hyper nou, misschien omdat ik aan het schrijven ben? Zal ik eens wat zeggen? Er zijn maar 3 dingen die me echt vrolijk maken en die zijn: Muziek, Schrijven en Vriendinnen. Bones maakt me vrolijk voor like 5 min en dan denk ik weer aan de dood en dan denk ik aan nou ja. Ik weet am dea niet waarom ik dit vertel, ya know what? Ignore the last couple of sentences. En omdat te doen, gaan jullie maar een stukje lezen, ya varkens met supersoaker ( Hahaha, binnenpretje, weet je wel niet hoe grappig dat eruit ziet? Een man met een pak aan, varkenskop op en een roze supersoaker, echt hilarisch!)


——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Luke POV:

 

Aemilia komt binnengelopen na haar date en Calum en Ashton komen haar achterna. Aemilia lacht en Cal en Ash wrijven over hun wangen. Vragend kijken ik en Mickey ze aan. "Ze zijn net echt vaders!" lacht Aemilia. Als ze eindelijk op de bank zitten, zeg ik: "Do tell!" tegen Aemilia. Maar ze schudt haar hoofd en rent lachend de kamer uit. Ik, nieuwsgierig als ik ben, ren achter haar aan, terwijl ik zing: "Owh, Aemy, do tell, tell me all your secrets. I won't tell a thing, do tell!" Aemilia kijkt lachend om en rent weer door. "I won't! Never!" zegt ze. We rennen nog wat rondjes en dan spring ik op haar rug. "Aaaah, Papa!" schreeuwt ze. Ik lach en zeg: "Vertel nou, Aemy!". Ik ben gewoon een nieuwsgierig persoon, oké?  Ik hou echt heel erg van Aemilia. Ik raak best off point. Aemilia schud haar hoofd en ik spring van haar rug, pak haar op en gooi haar over mijn schouder. Ik ren naar beneden en  ren naar buiten, naar het zwembad. Aemilia gilt de hele boel bij elkaar: "Papaaaa, laat  me los!" en ze slaat op mijn rug. Ashton, Calum en Michael zijn op haar gegil afgekomen en lachen haar nu simpelweg uit. Ik haal haar van mijn schouders en hang haar boven het zwembad. "Ga je het nog zeggen?" vraag ik en ze schud haar hoofd. Ik haal mijn schouders op en gooi haar in het water.

Aemilia POV:

Luke heeft me net in het water gegooid en ik heb besloten om te doen als ik mijn hoofd heb gestoten en toen en verdronken (gelukkig is mijn lippenstick rood, dat lijkt op bloed), dat zal hem wel leren om zo nieuwsgierig te zijn. Ik laat me naar de bodem van het zwembad zakken en blijf daar eventjes zitten, totdat ik geschreeuw hoor. Lucas, kijkt wat je hebt gedaan! Ze is verdronken, owh nee! Spring er dan in! Het is vast een grapje! En zo niet, owh nee we zijn onze dochter kwijt! En zo maar door. Dan hoor ik een plons en zie ik Calum naar me toe zwemmen en als hij me ziet verandert zijn blik van bezorgd naar verbaast. Ik gebaar dat hij stil moet zijn en dat ik bewusteloos ga spelen. Hij knikt en tilt me naar het oppervlak. Ik houd mijn ogen stijf dicht en ik hoor ze schreeuwen, iemand zegt dat er mond op mond moet. Ik vind dat geen goed plan dus ik doe mijn ogen open.  Calum staat me lachend aan te kijken en ik knijp mijn ogen dicht. Ashton slaat me in mijn gezicht en ik zit recht overeind. Ik sta elegant op ( of dat probeer ik ) en ga naar mijn kamer en trek mijn pyjama aan. Ik ga weer naar beneden en zeg: "willen jullie het echt weten?" waarop ze knikken.



Calum POV:

Aemy komt weer naar beneden en vraagt of we echt willen weten hoe de date ging waarop wij knikken. Ze zucht  en begint te vertellen: "Even voor het gemak, jullie zijn echt super nosy! Maar, dus, he, ja! Jake nam me mee naar een pannenkoeken restaurant, het was heel schattig, hij had onthouden dat ik dol ben op pannenkoeken. We praten wat, ik deed het meeste praten. Ik vertelde over jullie en we haalden herinneringen op. Vooral over Aspasia . dat deed dan vooral. Toen vroeg hij naar Aspasia en ik ben weggerend. Want tja, ik wou niet dat Jake me zag huilen. Ik ben naar het huis van de jongens van 1D gelopen, omdat ik jullie niet wou storen. ( did she know we were there? ) Uiteindelijk is Jake me gevolgd en zijn we nog naar het strand geweest waar we elkaar voor het eerst ontmoette. En toen heeft hij me thuis gebracht, wat echt super lief was! En nu ga ik naar bed!" ratelt ze. Ze rent naar boven en na 1 uurtje gaan wij naar boven. 



Ik weet dat het kort is, maar ik ben moe en alles en ik heb weinig tijd!


xoxo

LittleMissTempe


Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu