Hoofdstuk 22: "Pikachu onesies and scandals!"

624 28 6
                                    

*ondertussen bij de jongens*

Luke POV:

Aspasia haar vliegtuig komt over een half uur aan op het vliegveld van Sydney, en ik kan niet wachten tot ze er is, want we gaan haar afzetten in de stad en dan gaat ze Aemilia verrassen, in de winkel. Ik kan gewoon niet wachten. Ik ben bezig een nieuw nummer te schrijven als Calum roept dat we moeten vertrekken. Ik ren naar beneden met mijn mega knuffelpinguïn in mijn hand en loop rustig naar de auto, terwijl de anderen me vreemd aankijken. Ik haal mijn schouders op en ga in de auto zitten. Michael rent naar binnen en komt even later terug met een roze eenhoorn knuffel. Ik moet lachen en hij komt naast me zitten in de auto, als Ashton en Calum er ook zijn, gaan we vertrekken. Ashton zit op de bijrijders stoel en is zachtjes aan het tikken op het dashboard. Er komt een nummer op dat ik niet ken, het is best goed. "Cal, wie is dit?" vraag ik aan Calum. "Het is geloof ik Aemilia, ik vond deze CD op haar kamer toen ik hem aan het opruimen was! En ik ben nieuwsgierig!" lacht hij en ik lach met hem mee. "Het is eigenlijk best wel goed!" zegt Michael. Ik en Ashton maken instemmende geluiden. Calum lacht en uiteindelijk zijn we bij het vliegveld. We stappen uit en lopen de aankomsthal binnen.

Calum POV:

We lopen de aankomsthal binnen en iedereen kijkt ons raar aan, dat mag ook wel want wie kijkt er nou niet naar: een jongen in een pikachu onesie met een roze knuffeleenhoorn én roze haar , een jongen met een mega knuffelpinguïn en een dino onesie, een jongen met een minion onesie en een jongen met een winnie the pooh onesie. Ik loop naar het aankomstenbord en kijk wanneer het vliegtuig vanuit London land, hmmm, al 5 minuten geleden. Ik kijk een beetje de aankomsthal rond als ik een tik op mijn schouder voel. Ik draai me om en zie een meisje van ongeveer 17 jaar. "H-h-hallo, ben jij niet Calum Hood?" vraagt ze en ik knik. "Mag ik een handtekening voor mijn beste vriendin, ze ligt in het ziekenhuis en ze vind jullie band geweldig!" vraagt het meisje verlegen. "Kun je de groeten doen aan de rest en aan jullie dochter?" ik knik en vraag haar om haar en haar vriendins nummer "Dan kunnen we je vriendin eens bellen!" zeg ik en ze kijkt me ongelovig aan. Ik zet de handtekening en ze loopt weg, dan hoor ik van achter me een meisjesstem gillen "Heeft Thomas sjans?" ik draai me om en zie Aspasia, ik lach en ze komt naar ons toe rennen, maar net voor ze er is, struikelt ze en ik vang haar op. Ik kijk haar ogen en ik voel wat fladderen in mijn buik. Oh oh, mayday, mayday, error error!

Aspasia POV:

We lopen naar de auto en ik zie Calum me gewoon aankijken, als ik naar hem kijk, kijkt hij weg en moet hij blozen, huh? We stappen in en Luke belt Astrid om te zorgen dat ze naar de starbucks gaan. "Dus.......Hoe is het" vraag ik aan de jongens, ze zijn tenslotte vrienden van me. "Goed! Ik kan niet wachten tot dat Aemilia je ziet!" lacht Mickey en ik lach met hem mee. Luke zei dat ze allemaal bij de Starbucks waren en dat Astrid probeerde ze daar nog lang te houden, gelukkig stond er een jongen achter de bar die Dae wel zag zitten. We waren er nog niet, het was nog zeker 20 minute rijden. Opeens kwam er een stem door de speakers, het was Aemilia: "This song is for my bestie Aspasia, if ever get to hear this, I wrote this for you!" en daarna kwam er een heel mooi nummer en ik moest huilen. Aangezien Michael naast me zat gaf hij me een knuffel. Ik droogde mijn tranen en gaf Michael een kus op zijn wang, hij deed hetzelfde bij mij, het was allemaal puur vriendschappelijk, en toen ik op keek, keek Calum erg jaloers. De auto stopte en ik hoorde Ashton's stem zeggen dat we er waren. Ik liep nog even naar Calum toe en vroeg: "What is wrong, je kijkt zo jaloers en je staart me aan?" hij moet blozen en begint te stotteren. Ik haal mijn schouders op en loop richting de Starbucks.

Hey!

Ik ben terug, voor even, ik ga vrijdag op vakantie, dus dan update ik niet, maar dit was een klein hoofdstukje, want IK BEN OVER NAAR 4 GYMNASIUM BITCHAAAAAAAAS!!! Ik ben zooooo blij!

Leah

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Where stories live. Discover now