Authors Note

399 15 28
                                    

Heey ya punkrock cupcakes!

Ik leef! Ik leeeeeef! Nee, just joking! 3 innie minnie kleine ietsie pietsie dingetjes!

1:
Het is auditie tijd! Of naar mijn mening, er moet een nieuw stelletje komen. En nu gaan we dus Rick koppelen aan een lezer of als iemand zo persee in de droom wil leven dat ze het vriendinnetje is van een van onze wannabe punkrockers, dan is dat ook een mogelijkheid! Dus, wat word er van onze lieve schatten verwacht:

Stuur een bericht, of reageer op dit geweldig informerende hoofdstukkie ;) met :
Naam
Leeftijd

Hobby's

Karakter
Gewenste vriendje!

2:

What ya think about a caracter and authors ask?

Stel vragen aan:

Moi

Aemilia
Aspasia
Astrid ( astridlovexx geen vragen aan jezelf, jij mag ze namelijk beantwoorden! Of ik beantwoord ze en je karakter word een gestoorde gek met een kettingzaag!)

Ashton

Calpal
Kleia

Rick ( Ik ga Fillmore gewoon even al die vragen laten beantwoorden of hij word een of andere vreemde vent met 301 katten)

Lukey

Mickey 

En alles jullie persee vragen hebben voor een ander karakter, doe je best!

3:

Ik lees de reactie's bij HS 7 en ik moet even iets recht zetten!

Ik weet inderdaad hoe ik mensen kan vermoorden, maar ik doe het lekker niet! Ik ben geen gestoorde gek met een hockey masker, een kettingzaag en bebloede armen en rood doorlopen ogen! Ik ben een gewoon meisje met zowel een dolk als een pijl en boog op haar slaapkamer.... Nee, ik ben helemaal niet agressief, behalve tegen mijn beste vriend als hij me weer Paarse Kabouter noemt. Dan trap ik hem met volle kracht tegen de schenen, maar dat doe ik bij iedereen die me die gehate bijnaam noemt! Maar even voor de duidelijkheid, ik ben heel ongevaarlijk, anders dan sommige in ons gezin, die boos word als ik diegene's naam noem, dus dat doen we even niet! 

Oke, was dat genoeg bewijs dat ik niet van de brug gesprongen ben? Ja? Doen we dat? Echt waar? Gaan we dat doen? Is dat een plan? Mooi zo! #menandergekken! 

Doeg, en ik wil reactie's op de auditie's en de C&AA! Anders geeeeen hoofdstukken meer voor de punkrock cupcakes! Mhuhahahaha!

Lots Of Love,

Your dear friend, LittleMissNutJob! 

Kisses ;3



Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu