Belangrijk!

695 35 29
                                    

Hallo!


Ik heb door dat ik de laatste tijd weinig update en veel A/N geef, maar deze is echt belangrijk.

Ik wil drie dingen zeggen:


Ten eerste:

Ik wil iedereen die vote, comment en me followt heel erg bedanken, het doet me goed om te lezen dat jullie het leuk vinden en al jullie lieve berichtjes helpen me in een zware tijd, wat me brengt bij punt 2:


Ik ga nu iets zeggen wat ik heel moeilijk vind en waarvan ik graag wil dat jullie me erom respecteren:

De laatste tijd ben ik depressief, ik heb nachtmerries en ik ben gewoon bang om mijn bed uit te komen 's morgens. Ik heb zelfmoordneigingen en mijn vriendinnen laten me niet meer alleen naar school of huis fietsen, bang dat ik doe. Ik weet niet of dit jullie interesseert, maar dit is de reden dat ik zo weinig schrijf. Ik vind het geweldig om aan dit verhaal te schrijven en aan al mijn andere fanfic's die in de rij staan om ge publiceert te worden, maar ik kan het niet meer. Ik wil niet meer leven in een wereld waar iedereen mijn bestaan vergeet en negeert. DIT IS GEEN GOODBYE NOTE, I AM NOT LEAVING THIS WORLD! Ik word er alleen een beetje gek van , het gevoel dat niemand om me geeft en ze allemaal faken dat ze me mogen en dat ze me naar therapie willen hebben ( Assie, voel je vooral niet aangesproken) Ik ga het overigens wel doen, naar therapie! Ik wou dat jullie, als mijn trouwe lezertjes, dit zouden weten. Ik heb er moeite mee, en ik probeer deze fase door te komen. Ik vraag niet om medelijden of bezorgheid, gewoon dat jullie niet boos worden als ik lang niet update!

Respecteer dit, ga er niet mee rondstrooien en don't judge mee!


Over lang niet updaten gesproken:

Ik ga volgende week met school weg, dus ik kan pas over 2 weken weer updaten! Soorrrry! Het spijt me fucked up veel! Speciaal voor jullie een plaatje van Ashie met een PUPPY ( WAT FUCKING CUTE IS!)


xoxo

LittleMissTempe!



Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu