Hoofdstuk 16 " Wat Romantisch!! ♥_♥ "

940 39 11
                                    

Guten Tag!

Finalement le date, c'est tres romantic! I am so not happy I have to write this chapter, cause I hate, absolutely hate, romance! Misschien als ik een vriendje heb, maar ja wanneer gaat dat gebeuren? Wirklich, ins keine millione Jahr, leider. Mais j'ai écri le chapitre pourtant. You guys can be real proud of me, cause I believe it is a good chapter. Aber ich gehe nicht schreiben, denn ich wille euch necken. Mais je suis trés heureuse avec tous les feux mon livre est lire. I think I should shut my piehole (just to quote my english teacher) and give you a chapter. Ik moet toegeven dat ik dit geschreven heb met woordenboek, maar vooral de Duitse woorden moest ik opzoeken, mijn Duits is vreselijk. Und ich habe eine Vortag Morgen, das geht so völlig schief. Mais je seras silence maintenant, et tu vas lire maintenant. I will just shut the piehole and write the chapter. Veel leesplezier!


------------------------------------------------------

Aemilia POV:

OMG, het is eindelijk zover ik ga op date met Jake! Ik heb me helemaal mooi aangekleed en Perrie en Astrid hebben me opgemaakt. Ik ga Astrid en Luke zoo koppelen. Ik zie hoe Luke naar Astrid kijkt en andersom, maar back to the point. Perrie roept dat Jake er is en ik loop naar beneden. Als ik beneden ben vallen alle monden open, behalve die van Perrie natuurlijk. "Ziet het er zo slecht uit?" vraag ik onzeker. Allemaal schudden ze hun hoofd en schieten complimentjes naar mijn hoofd. Ik trek Jake mee aan zijn arm naar buiten. "Je ziet er prachtig uit, Aemy!" zegt hij verlegen. "Well thank you, jij ook!" zeg ik lachend. "Jakey?" vraag ik. Hij kijkt me aan en ik kijk hem in de ogen. "Je hoeft niet bang of verlegen te zijn, ik bijt niet! We gaan gewoon gezellig op date and in the end I might kiss you." Zeg ik. Hij knikt en loopt door. We lopen naar een knus klein restaurantje. OMG! Het is een pannenkoekenrestaurant, ik ben daar dol op. Ik kijk hem blij aan en hij lacht terug. We gaan naar binnen en gaan aan een tafeltje zitten. We bestellen en tijdens het eten praten we honderduit. Ik vertel lachend hoe Aspasia ooit, toen we koekjes gingen bakken, de oven vergeten was aan te zetten of nou ja, lang genoeg aan te zetten. Ik vertel over mijn grappen en wraakacties en Jake lacht gezellig mee.

Jake POV:

We zitten in het restaurant en het loopt wel lekker zo. Ze is zo schattig en wat ze in het begin zei: "In the end I might kiss you!". ik hoop zo dat dat gebeurt. Ik luister hoe ze vertelt over haar grappen en wraakactie's. Ze is zo grappig en charmant en ik kan nog wel even doorgaan, maar dat doe ik lekker niet. Ze zit gezellig te praten over haar nieuwe vaders en hoe aardig ze zijn, vooral toen Aspasia wegging. "Wat is nou met Aspasia gebeurt?" vraag ik nieuwsgierig. Aemilia haar ogen worden groot en ze stottert: " S-s-sorry, i-ik moe-t-t even n-naar het t-t-t-t-toilet." En ze schuift haar stoel naar achter, staat op en schuift haar stoel weer tegen de tafel aan. Ze glimlacht fake naar me en rent weg. Wat heb ik gezegd? Ik ben ook altijd zo nieuwsgierig, ik schaam me zo. Ik spring op en ren achter Aemilia aan. Ik ren naar de toiletten, maar daar is ze niet. Ik doorzoek het hele restaurant, maar ze is weg. Ik ren naar buiten, nadat ik betaalt heb natuurlijk. Als ik buiten ben, zie ik Aemilia nog net het hoekje om rennen. Ik zette de achtervolging in en volgde haar tot een huis waar ze aanbelde, het was niet haar eigen huis.

Liam POV:

We ( 1D, 5SoS, Astrid en Perrie ) zitten met zijn allen op de bank van ons huis als er opeens aangebeld wordt. Ik sta op en loop naar de deur. Als ik de deur open gedaan heb, valt er een huilende Aemilia in mijn armen. "Pezzzzzz!" schreeuw ik. "Wat is... OMG, wat is er met Aemy?" vraagt ze als ze de gang in komt. Pezz neemt Aemilia van me over en tilt haar kin op. "Aemilia, wat is er gebeurd op de date?" vraagt ze. "Hij hij hij hij" snikt ze. "Hij wat?" vraag ik. " Ik mis Aspasia zo!" snikt Aemilia. "Wat heeft zij ermee te maken?" vraag ik verward. Perrie geeft me haar ben-je-dom-of-zo blik en ik kijk beschaamd naar buiten. Aan de overkant zie ik die jongen staan die Aemilia mee uit nam. "Ik ga even iets doen" zeg ik en ik stap naar buiten. Ik loop naar de jongen toe en vraag: "Wat is er gebeurd?". Hij legt uit dat hij nieuwsgierig gevraagd heeft hoe het was met Aspasia en dat ze toen wegrende. Hij is haar helemaal hier naartoe gevolgd om zijn excuses aan te bieden. Hij moet haar vast heel leuk vinden. Hij zei dat hij de date nog af wou maken, dat hij nog een verassing had. Ik knikte en zei dat hij maar even met haar moest praten. Hij volgt me en ik doe de deur open. Aemilia kijkt op en schenkt Jake een waterige glimlach. Hij kijkt haar aan en rent naar haar toe. Ik en Perrie kijken toe hoe hij haar een knuffel geeft en echt super vaak sorry zegt. Aemilia duwt hem van haar af en zegt: "Jake, je deed niks, ik mis Assie gewoon veel en ik rende weg omdat ik niet wou dat je me zag huilen." En dan doet ze iets wat niemand verwachtte, ze gaf Jake een kus op zijn wang en trok hem mee naar buiten. Ik en Perrie liepen weer naar binnen en besloten niks te zeggen.

Aemilia POV:

Jake en ik staan weer buiten de villa van de One Direction jongens. Ik kijk hem aan en hij kijkt naar mij. "Volg me!" fluistert hij. Hij pakte mijn hand en trok me mee.

~na 5 minuten~

We kwamen aan bij een strand en ik herken het ergens van. Ik pijnig mijn hersenen en herinner het me. Hier hebben we elkaar voor het eerst ontmoet.

{Flashback}

Het is zomer en Selene gaf mij en Aspasia toestemming om naar het strand te gaan. Ze gaf ons geld mee voor een ijsje.

Op het strand haalden we gelijk een ijsje, maar toen ik me omdraaide struikelde ik en kwam mijn ijsje over een jongen van mijn leeftijd heen. (ik ben twaalf). Aspasia vroeg hoe hij heette en hij zei Jake. We praatten wat en we kwamen erachter dat hij bij ons op school zit. We praten nog een tijdje en toen moest hij weg. "Hij is wel hot" zei ik tegen Aspasia.

{Einde flashback}

Ik kijk Jake aan en glimlach. "You like it?" vraagt hij. Ik knik en we gaan een strand wandeling maken. De avond was bijna afgelopen en hij was geweldig. Jake liep met me mee tot mijn huis en op de drempel, gaf ik hem een zoen op de mond. Maar omdat ik had aangebeld stonden Ashton en Calum in de deur opening en trokken me mee naar binnen. "Tot maandag, sweety!" schreeuwde ik nog voor de deur dicht ging.

Calum POV:

We zijn terug van de boys van 1D en nu zijn we Fifa aan het spelen! Dan gaat opeens de bel en ik en Ashton lopen naar de deur. Als Ashton de deur geopend heeft zien we daar Aemilia en haar date zoenen. De vader in me wou Aemilia laten stoppen met zoenen en Ashton dacht daar blijkbaar hetzelfde over, want hij trok Aemilia weg. "Tot maandag, sweety!" schreeuwde ze nog voor de deur dicht ging. Toen ze binnen stond keek ze ons lachend aan en kneep ze in onze wangen. "Awh, kijk wie er papa nadoen?" zegt ze met een baby stemmetje. Ze kijkt ons lachend aan en loopt de woonkamer in. We lopen haar achterna en gaan op de bank zitten. "Do tell!" zegt Luke.


Hoi,

Hopelijk was het goed, want ik heb er hard aan gewerkt. Nee joh!

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu