Tagged !?!

193 5 2
                                    

Dus MichyIsAPunkRockGirl heeft mij getagt, ik ga haar vragen beantwoorden, maar niemand specifiek terug taggen...

Dus MichyIsAPunkRockGirl heeft mij getagt, ik ga haar vragen beantwoorden, maar niemand specifiek terug taggen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

1. Op dit moment, zou ik willen dat het fucking kouder werd, I am feeling like a Ferret in THE Sahara, overheated and dehydrated
2. Ik ben verrassend goed in mensen me laten haten, schreeuwen en fangirlen
3. Als mensen je een compliment geven en ze het duidelijk niet menen (als ze zeggen dat je er goed uit ziet, maar je haar is een vogelnest)
4. Percy Jackson, Shakespeare, Odyessee en Harry Potter
5. Het donker, verlaten worden (laat me vertellen hoe dit tot stand is gekomen, de verlatingsangst, toen ik een klein 7 jarig kindje was, waren we in een museum in PARIJS, en ik vond de abstracte kleurtjes echt geweldig, mijn vader had niet door dat ik nog aan het kijken was en was al doorgelopen, naar de GLAZEN lift, toen ik erachter kwam dat ze weg waren begon ik te huilen en papa stond 15 minuten te kijken tot hij me kwam halen.....), ik ben ook bang voor Karbonkel, Gremlins en verdwalen. Ook ben ik bang voor peren (Don't even ask, Death by pear) en als mensen die ik niet vertrouw achter me staan (ik ben eigenlijk bang om vrij letter "to be stabbed in THE back)

Yeah, ik heb serieuze problemen, maar dat wisten we al....

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu