Hoofdstuk 10 " OMG, die arm! "

1K 46 0
                                    


Hallo!
Ik ben zoo blij, en ik moet een klein beetje huilen!  Ik heb al zoveel votes gehad!  Ik kan het niet geloven! Hartstikke bedankt voor al de votes en al de steun! Vooral jij astridlovexx! Hier een  nieuw hoofdstuk!

Aemilia POV:

 Ik en Kleia stappen uit de auto en Luke en Calum volgen. Ik geef Luke een kus op zijn wang en loop weg. Ik roep nog achterom: “ Doei Papa! Doei Ash! Doei Mickey! Doei Cal! Doe de groeten aan de andere boys!” want tja, ik ben ook goed bevriend me de boys van 1D. Ik loop met Kleia naar Adelfe, Phenesine en Rick. Als we met zijn alle naar binnen lopen zegt Kleia in mijn oor: “Vind je Jake er niet hot uitzien?” en ik bloos als een gek op dat moment. Als de bel gaat lopen we met zijn alle naar binnen en iedereen gaat op een plekje zitten, ik in mijn eentje. Normaal zit ik naast Adelfe, maar op een of ander manier nu niet. Als ik Jake de klas binnen zie komen, heb ik hem door. De plek naast mij is de enige lege plek, dus moet Jake wel naast mij komen zitten. We beginnen met de les en we moeten over onze vakantie vertellen. Als ik over Assie vertel verlaat een traan mijn oog en Jake die slaat een arm om me heen. O MY GOD! Maar zo snel als de arm kwam , zo snel ging hij ook weer weg, Ik moet blozen en ik zie Jake ook? De les is afgelopen en we lopen naar het volgende lokaal. Dit keer gaat Kleia naast me zitten en ik voel hem al komen.

Phenesine POV:

 We zitten nu bij Aardrijkskunde en Eurykleia is Aemilia helemaal aan het uithoren over Jake. Helaas voor mij, zit ik nu naast Jake, ik vind hem niet leuk, ik haat hem! Opeens begint de klootzak te praten en vraagt wat er met Aspasia aan de hand is. “Niks wat jij hoeft te weten!” snauw ik hem af. Ik let weer op Meneer Klasen die voor de klas staat. Aan het einde van de les vraagt Jake wat mijn probleem is en mijn antwoord luidt: “Jij! Jij bent het probleem!” en ik ren weg, naar ons vaste tafeltje buiten. Druk pratend komen de andere ook naar buiten. Ik zal uitleggen waarom ik hem zo haat. Ooit had ik een vriendin en toen kwam Jake:

{Flashback}

Jillian en ik hadden afgesproken bij haar thuis. Ik liep naar haar huis toe en drukte op de bel. Jill doet open, kijkt mij aan en schreeuwt: “The Fuck doe jij hier? Maak dat je weg komt! Ik ben bezig!” en achter haar zag ik de klootzak staan! Hij lachte zich kapot, terwijl ik mijn best deed niet te gaan huilen, want tja, Jill was mijn enige vriendin! Ik rende weg en rende de straat op. Er kwam een auto aanrijden en ik kon gelukkig nog uitweiden. Huilend ben ik naar huis gerend en ik heb Jillian nooit meer gesproken, nu is ze een van de pesters! Jake niet meer en misschien moet ik hem vergeven!

{Eind Flashback}

Verder van de dag is er weinig meer gebeurt, ik heb Jake vergeven en hij heeft me verteld dat dat van Jillian nooit de bedoeling was. Nu is het het laatste uur, Gym, we doen trefbal. Na gym gaan we ons omkleden en wordt Aemilia opgehaald door Harry, van 1D

Harry POV:

De jongens van 5SoS zijn aan het oefenen als Ashton  midden in het nummer stopt met drummen. Alle acht kijken we hem verbaasd aan, tot hij zegt: “Aemilia moet worden opgehaald van school, lads!” en dan begrijpen we het. Ashton is zo gehecht aan hun dochter. “Ik ga wel, hoe heet de school?” zeg ik. Ashton antwoordt en stuurt een sms’je naar Aemilia dat ik haar ophaal. Ik stap in mijn zwarte range rover en rijd naar de school. Ik zie Aemilia buiten staan praten met haar vriendinnen en een jongen, die Niall ook al eens had gezien bij hun huis. Ik stap uit de auto en doe mijn zonnebril en beanie op. Nu nog op Aemilia wachten, en dan weer naar de studio. Ik sta dicht bij Aemilia en haar groepje, dus kan ik horen waar ze over praten. Opeens vraagt een meisje aan Aemilia: “Hey, Aemy, Hoe is het nou met Jake?” en Aemilia haar ogen spuwen. Ze stompt het meisje op arm en zegt: “Kleia, THE FUCK? Dat is niet jou zaak!” en daarna discussiëren ze nog even en komt het gesprek op een of andere manier op vliegtuigmaatschappijen en zegt Aemilia dat ze vliegangst en daarna  komt het gesprek op spinnen op een stokje. Ik kijk op mijn horloge en ik zie dat ik hier al 13 minuten wacht. Ik loop naar Aemilia en haar vriendengroepje toe en zeg tegen Aemilia dat we moeten gaan. Ze volgt me en stapt in de auto, dan rijden we naar de studio. 

Heey!

Wat vonden jullie ervan?

Dat gesprek idee is mij ook eens overkomen! Mijn vriendinnen en ik hadden het over leuke jongens en zei mijn vriendin dat ze haar vriendje had ontmoet op het vliegtuig en dat het echt een vreselijke maatschappij was. Toen begonnen wij dus een discussie over vliegen, en ik zei dat ik vliegangst heb. Mijn vriendin doodleuk: "Ik ben bang voor spinnen!" en ik heb ooit van mijn vader een loly gekregen met een spin erin (JAMMIE!) en zo kwam het gesprek op spinnen op een stokje, zeer  ver van leuke jongens af! Mijn vriendinnen en ik zijn zo weird! HIHIHIHIHI

Liefs

Leah Hannah, AKA Lovely Assasin!

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu