Hoofdstuk 13 " Kom uit die badkamer! "

968 41 5
                                    

Woohoo, weer een nieuw hoofdstuk! Veel leesplezier! Ik heb hier hard aan gewerkt en ik heb ook hulp gehad van astridlovexx, Astrid, bedankt sweetty!

Aemilia POV:

Ik zat op mijn kamer en kan niet wachten totdat Perrie er is. Eigenlijk moet ik wel een van de jongens in vertrouwen nemen voor mijn date, om me te helpen. Ik denk dat ik Calum ga vertrouwen. Net als ik in gedachtes zit, klopt iemand op mijn deur, als je het over de duivel hebt. "Kom binnen" gil ik met zangerige stem. Calum stak zijn hoofd om de deur en ik zei: "Cal, ik moet je spreken, het gaat over Jake! De andere mogen het absoluut niet weten! Ik heb een date, morgen, daarom ga ik ook shoppen met Perrie!". Maar omdat ik ratelde had ik niet door dat de andere ook in de deuropening stonden. "Uhm, Aemy?" vroeg Luke. "oops" zei ik en ik schoot op en rende naar mijn badkamer. Dit is niet goed, absoluut niet goed. Hun mochten het dus echt niet weten! Ik hoor hoe mensen op mijn deur bonzen en hoe ze schreeuwen dat ik het niet moet doen. Wat niet doen? Owh, dat! Calum had krassen op mijn arm gevonden, maar dat was van Phenesine's cavia Pino die tekeer was gegaan met krabben, maar ze geloofden me niet!

Michael POV:

Aemilia is net naar de badkamer gerent en allemaal zijn we bang dat ze zich weer gaat snijden. Allemaal bonzen we op de deur en schreeuwen dat ze het niet moet doen! "Ik ga me niet snijden, doe het niet en heb het nooit gedaan! Die krassen op mijn arm waren Pino zijn schuld!" schreeuwt ze. Pino, wie de hell is Pino? Beneden ging de bel en ik rende naar beneden. Voor de deur stonden Perrie, Eurykleia, Phenesine en Adelfe en ik zag hoe Perrie een excuus aan het verzinnen was. "Kom snel, Aemy, heeft zich opgesloten op de badkamer en we zijn bang dat ze zich gaat snijden, zoals laatst!" ratel ik. "Laatst?" vragen de meiden in koor. "Laatst vond Calum krassen op haar arm! En ze zegt dat het Pino zijn schuld is!" ratel ik, hebben ze niet door dat ik haast heb? "Dat is ook Pino zijn schuld, Pino is mijn cavia" zegt Phenesine lachend. Oke, nu begrijp ik het. "Kunnen jullie helpen om Aemilia uit de badkamer te krijgen?" vraag ik. Ze knikken en we lopen/rennen naar boven en rennen Aemilia haar kamer in. Daar staat de rest nog op de deur te bonzen. Perrie vraagt of wij even weg willen gaan en ik vertel ze dat de krassen van een cavia komen.

Perrie POV:

We rennen naar boven en ik vraag of de jongens even willen vertrekken. Ik klop op de deur en Aemilia zegt: "Oprotten, nitwits! Vooral jij Calum!" . Oke, Calum heeft iets verkeerd gedaan. "Aemy, ik ben het!" zeg ik. "Huurmoordenares! Doe die deur open!" schreeuwt Eurykleia. Okay, die bijnaam maakt me een beetje bang. Langzaam gaat de deur open en steekt Aemilia haar hoofd om de deur. "Ze weten het! Ik heb het ze vertelt" snikt ze. Als ze snikt, heeft ze het niet vrijwillig of met de bedoeling vertelt. We lopen naar beneden en daar staan de jongens, klaar om haar aan te vallen met knuffels. Maar als Calum ziet dat ze gehuild heeft, staat hij stil en botsen de andere tegen hem op. Hij liep rustig naar haar toe en begon haar te troosten. "Aemilia, we vinden het niet erg! We vinden het fijn voor je! En we weten dat je je niet snijd" zegt hij en je ziet dat Aemilia al kalmeert. "Let's go shopping!" schreeuw ik en lachend rennen we naar mijn auto.

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu