Hoofdstuk 25.2: "Finally a date, we've been a couple for weeks"

529 26 5
                                    

Heey,
Dit is dan het date hoofdstukje, geniet! Speciaal voor mijn lovely sis (niet biologisch hoor!) astridlovexx! Ik hou van je en stay strong!

Luke POV:
Als Astrid, mijn princess, de trap afkomt, kan ik mijn ogen niet geloven en valt mijn mond open. Ze ziet er geweldig uit en OMG! Ik pak haar hand en leid haar naar mijn auto. We rijden naar een nieuw restaurant en we lopen naar binnen. "Heeft u gereserveerd?" vraagt de ober bekakt, ik knik en zeg de naam waarop ik gereserveerd heb. We worden naar onze tafel gebracht en we bestellen drinken. Astrid pakt haar telefoon en stuurt een smsje, denk ik. "Wat een mooi restaurant, Lucas!" zegt Astrid. "Alles voor mijn prinses!" zeg ik en ze kijkt me vertedert aan. Ons drinken wordt geserveerd en we bestellen ons eten. "Je hebt een schat van een dochter, wist je dat?" zegt Astrid en ik knik. "Ik heb ook een schat van een vriendin!" zeg ik en ze moet lachen. "Vertel eens, hoe is het nou om "beroemd" te zijn?" vraagt ze en ik vertel vol enthousiasme hoe ik het vind. Astrid luistert geïnteresseerd en moet lachen als ik over mijn segway avontuur vertel (zie video). "En jij dan? Hoe is het om in een winkel te werken?" vraag ik en als ze wilt beginnen, word net ons eten geserveerd. Ze begint te vertellen en ik luister geïnteresseerd en moet lachen als ze iets grappigs vertelt. Als we ons eten op hebben, ga ik afrekenen en gaat zij even naar het toilet.

Aemilia POV:
Astrid sms'te me de naam van het restaurant en ik begon alles in te pakken en vroeg Ashton of hij me naar dat restaurant wou rijden. "Waarom? Ga je Luke bespieden?" lacht hij en ik schud mijn hoofd. "Astrid heeft een verrassing voor hem! en ik moet helpen!" zeg ik. Wat waar is, ik heb namens Astrid een lippiercing voor Luke gekocht, ik weet hoe graag hij die wilt, hij heeft nu een knopje, hij wou een ringetje, die heb ik voor hem gekocht! (ik weet dat dit niet waar is, maar ga er gewoon in mee! Het is zeg maar wat hij nu heeft!) Ashton geeft uiteindelijk toe en brengt me. Ik weet naar binnen te glippen door de zijingang en ga naar het toilet. Als ik er 5 minuten sta, komt Astrid binnen. "Hey, je bent er!" zegt ze verbaasd. Ik gebaar dat ze stil moet zijn en geef haar de kleren. Ik duw haar het hokje in en pak mijn oogschaduw, make-up remover en borsteltjes. Als Astrid uit het hokje komt, ga ik achter haar staan, doe ik haar haar en doe ik haar de oorbellen in. Dan geef ik haar de armbanden, haal ik haar smokey-eyes eraf en doe er andere oogschaduw op. "Hier" zeg ik en ik geef haar haar tas. "Er zit een klein doosje in, geef die aan Luke op het einde van de date en onthoud, het was jou idee!" zeg ik. Ik wens haar succes en glip de wc's uit. "Aemilia?" hoor ik een jongens stem zeggen, Luke!

Luke POV:
Astrid zit wel lang op het toilet, ik ga toch even kijken. Als ik bij het toilet aankom, glipt er net een meisje uit, een meisje wat ik maar al te goed ken. "Aemilia?" vraag ik, wat doet zij hier? "Owh he Luke, ik ging net weg!" en als ze dat gezegd heeft, glipt ze door de zijingang naar buiten. Freaky! Net als ik haar achterna wil gaan, gaat de wcdeur opnieuw open. "Luke?" hoor ik de mooiste stem ooit zeggen. Ik kijk op en zie Astrid, helemaal verkleed en nog steeds even prachtig. Mijn mond moet open zijn gevallen, want Astrid moet blozen. Ik pak haar hand en leid haar voor de tweede keer deze avond naar de auto! We rijden naar het strand, en ik krijg een sms'je van Aemilia:

Lucas Robert Hemmings!
Je vroeg me laatst wat Astrid leuk zou vinden, en je doet het goed! Maar ik heb op het strand een kleed klaargelegt, met kaarsjes. Zeg dat je naar de zonsondergang wil kijken, dat vond ze het meest romantische ooit! Geef haar daarna de ring, ja ik weet ervan, voor mij zijn geen geheimen! Bedank me later maar, nu genieten!

Aemilia Luna Hemmings!

Ik ben haar zo dankbaar, dat was ik glad vergeten om eerlijk te zijn. Astrid en ik lopen het strand op en gelijk zien we het kleed. Astrid slaat haar hand voor haar mond en ik zeg: "Ik wil samen met het liefste meisje ooit de zonsondergang bekijken!" en daarna zie ik tranen in haar ogen. We gaan zitten en ze nestelt zich tegen me aan. Als de zon onder is, pak ik het doosje met de ring. "Astrid, omdat we al 3 weken bij elkaar zijn, heb ik iets voor je!" zeg ik en ik open het doosje. Astrid begint te glimlachen en ik schuif de ring om haar vinger. Zelf pakt ze ook een doosje uit haar tas en opent het. Er zit een klein zwart ringetje in, een lippiercing!  Ik doe hem in en zoen Astrid op de mond!

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu