Hoofdstuk 9 " Jake? "

1.1K 48 8
                                    

Hallootjes!

weer een geweldig *kuch kuch* nieuw hoofdstukje! Voor Aemy's outfit zie foto! Hopelijk vinden jullie dit een hoofdstukje dat leuk is (vreselijke zin, aber doch!) Ik heb een filmpje bij gevoegd van een liedje dat mijn beste vriendin zelf heeft geschreven en ik vind het een prachtig nummer. Dit is helemaal in productie van klas (met hulp). Zang= mijn BFF Maria Theresa, Rap= mijn vriendin Ishfarah en Sax= mijn vriend Tadijro. De tekeningen zijn gemaakt door mijn vriendin Hazal. Willen jullie alsjeblieft het liedje luisteren en liken op youtube. Maria en Ishfarah verdienen het echt! Waarom het is geschreven is nogal een lang verhaal, en een pijnlijk iets bij ons op school! Voor outfit Aemilia zie foto. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aemilia POV:

Het is een nieuw schooljaar en ik ga dit jaar naar de derde. Assie gaat ook naar de derde, maar in London. Ik moet gelijk weer huilen als ik aan Aspasia denk, ze is nu 5 weken weg en ik mis haar verschrikkelijk. Zachtjes snikkend zit ik op mijn bed als ineens de deur opengaat en ik zie Kleia staan. Nu denk je vast, wat doet Kleia daar? Nou ze is blijven slapen omdat haar ouders weer eens ruzie hadden. "Aemy, we gaan.... Wat is er aan de hand?" vroeg ze. "Kleia, ik mis Assie zo. Ze was mijn beste vriendin en mijn grote zus, ik kan niet zonder haar!" snik ik. Eurykleia komt naar mijn bed lopen en slaat haar armen om me heen. " Aemy, ik weet het, maar je moet nu naar school en er het beste van maken! Misschien heb je nog een kans bij Jake!" zegt ze, het laatste deel met haar wenkbrauwen wiebelend. Jake is de jongen die leuk vind, en god zij dank zit hij niet in mijn klas! Ik geef Kleia een stomp op haar schouder en we lopen naar beneden toe, waar de jongens al allemaal aan tafel zitten. De jongens hadden ons nog niet opgemerkt, dus kijken Kleia en ik elkaar aan en schreeuwen keihard: "Morgen!". Alle jongens verschieten en wij barsten in lachen uit. "Zin in school. Dames?" vraagt Calum. "Ja hoor! Ik kan niet wachten iedereen weer te zien!" zeg ik met een glimlach. "Vooral Jake!" zegt/schreeuwt Eurykleia. Alle jongens fronsen hun wenkbrauwen en ik ren achter Kleia aan, die ondertussen al is weggerend.

Luke POV:

De jongens en ik zitten aan tafel als we keihard "Morgen!" horen. De jongens en ik verschieten en ik kijk op en zie de twee meiden staan, beide lachend. "Zin in school. Dames?" vraagt Calum. "Ja hoor! Ik kan niet wachten iedereen weer te zien!" zegt Aemilia met een glimlach. "Vooral Jake!" zegt/schreeuwt Eurykleia. De jongens en ik fronsen onze wenkbrauwen en Aemilia rent achter Eurykleia aan, die ondertussen al is weggerend. "Kleia! Dat was geheim! Ow wee je gebeente als Rick het weet! Kleia!" schreeuwt ze. Eurykleia rent al weg, nog steeds lachend. Wie is Jake? Waarom was het geheim? Ik zit even in gedachte totdat Eurykleia drijfnat binnenkomt en Aemilia die lachend achter haar aan loopt. Die heeft wraak genomen, Aemy is wel erg wraakzuchtig. Word dat een probleem? Ik haal mijn schouders op en ga verder eten. Aemy komt ook aan tafel zitten en maakt haar brood. " Aemilia Hemmings? Wie is Jake?" vraag ik. Ik zie dat Aemilia moet blozen en ik weet dat het een gevoelig onderwerp is. " Een jongen!" zegt ze beschaamd. " Je vriendje?" vraagt Calum. "Mocht ik willen" fluistert ze. Owh, ze vind hem dus leuk. Als iedereen klaar is pakt Ashton de autosleutels en we lopen met zijn alle naar de auto. We gaan heus niet allemaal mee naar school, maar wij moeten nog langs de jongens van 1D..

Jake POV:

De school is eindelijk weer begonnen en ik ben van klas gewisseld. Ik ben naar de klas van Aemilia gegaan, want, tja, ik vind haar wel leuk enzo. Ik sta buiten op het schoolplein met mijn vrienden als ik een zwarte auto met geblindeerde ramen voor zie rijden. Uit de auto stappen 2 jongens en AEMILIA en Eurykleia. Ik zie hoe ze een van de jongens een kus op de wang geeft. Ze loopt weg en roept nog snel: " Doei Papa! Doei Ash! Doei Mickey! Doei Cal! Doe de groeten aan de andere boys!" Is ze geadopteerd? Ik ben blij voor haar. Ze rent naar haar andere vriendinnen en haar vriend toe, ik zie dat er een iemand in het groepje mist, alleen weet ik niet wie. Druk praten lopen ze naar binnen en langs mij en mijn clubje. Als Aemilia langs loopt, fluistert Eurykleia iets in haar oor en moet ze blozen. De eerste bel gaat dus ik ga maar naar het lokaal toe. Ik zie dat Aemilia haar vriend naast Eurykleia gaat zitten, Phenesine en Adelfe naast elkaar en Aemilia helemaal alleen. Aangezien de enige lege plek naast Aemilia is, ga ik daar maar zitten. Ik vind het een beetje ongemakkelijk eigenlijk en dan moeten we van overmaat tot ramp ook nog eens in het Engels over onze vakantie vertellen en ik hoor dat Aemilia eindelijk is geadopteerd en dat Aspasia, haar beste vriendin, is verhuisd naar London. Als ze dat vertelt, valt er een traan uit haar oog en instinctief sla ik een arm om haar heen. Zo snel als hij er omheen ging, zo snel trok ik hem ook weer weg. Ik moet blozen en ik zie Aemilia ook.

Oewh! LOVE IS IN THE AIR! of niet! Ik vind dus ook een jongen leuk, NIET POEKUS! Ik mocht willen dat hij me leuk vind joh! Ik ben de weirdo bij de kluisjes! Nou ja, zo vaak sta ik niet meer bij de kluisjes, want tja, mijn vriendinnen zitten allemaal in de kantine, dus ik ook! Nou ja, ben een beetje een loner daar, maar dat ben ik altijd.

Cupcakes will rule the world!

XOXO

LittleMissTempe

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu