Hoofdstuk 5 " Speciaal Concertje "

1.6K 51 11
                                    

Hey, en bij dit hoofdstuk het laatste liedje in mijn top 3. Op nummer 1 staat:..........  Omdat ik zo moeilijk kon kiezen, staat mijn andere nummer 1 in dit hoofdstuk ook genoemd! Op 1 staat: Heartache on the big screen! De andere nummer 1 is: End Up Here! 

 

Gisteren was mijn eerste dag bij de jongens. Blijkbaar zijn hun het nieuwe voorprogramma van One Direction en heten ze Five Seconds of Summer. Vandaag is de eerste les Latijn voor de vrijwilligers, nadat ik Aspasia heb uitgezwaaid. Ik zit in de auto, naast Luke en Michael. We gaan met zijn vieren, en mijn vriendinnen, Aspasia uitzwaaien. Ik heb mijn oortjes in en luister naar 5 Seconds of Summer, om te horen hoe ze klinken. Ik vind ze goed, vooral End Up Here. Zachtjes zong ik mee en toen ik klaar was zag ik alle jongens me verbaast aankijken. “Was het zo slecht?” vroeg ik. Allemaal schudden ze ongelovig hun hoofd. “Dat was …” zegt Ashton en Michael maakt zijn zin af: “ Geweldig, Prachtig, Fantastisch! Kies maar!”. Ik lach verlegen en zie dat we zijn aangekomen. Snel spring ik uit de auto en ren naar binnen. Ik word gebeld als ik net binnen ben. Het is Eurykleia!

( E= Eurykleia en A= Aemilia )

 

E= Heey Aemy!

A= what’s up, Kleia?

E= Ben je er bijna?

Ow ja, vergeten uit te leggen. Ik, Eurykleia, Adelfe en Phenesine die gaan voor Aspasia optreden. Aangezien het een liedje van 5SoS is, hebben mijn vaders ons het liedje geleerd. Ik doe bas en na net in de auto ook zang. Eurykleia doet drums en Adelfe en Phenesine doen gitaar. Het heet Wherever you are

A= Course, Kleia! Zijn Pheentje en Ally er al?

E= Ja! Schiet op! Over een half uur komt Assie en we willen nog oefenen en wie doet de zang?

A= No worrie, ik doe de zang!

Ze heeft opgehangen. Ik loop naar de speciale kamer toe en  zie daar mijn vriendinnen staan, in afgesproken outfit. Blauwe jurken, witte pumps en haar in staart. We hadden het gekocht met ons shop dagje. We oefenden alles en toen kwam Aspasia binnen geleidt door Luke.

Aspasia POV:

 

Ik kwam aan op het vliegveld en zag daar alleen Luke, de vader van Aemilia, staan. Ik volgde hem naar een speciale kamer, wat is dit? Hij knikte me toe dat ik de deur moet openen. Ik loop naar binnen en kan mijn ogen niet geloven! Al mijn vriendinnen, in de jurken die ik had uitgezocht en allemaal achter een instrument. Ze glimlachte naar me en begonnen te spelen. Aemilia begon te zingen, ik had haar nog nooit horen zingen en het klonk geweldig. Aan de ogen van de rest te zien konden zij het ook niet geloven. Ik moest huilen, ze hadden een liedje voorbereid, alleen voor mij! Als ze klaar zijn rennen we naar mekaar toe en geven we   mekaar een knuffel. “Ik ga jullie zooo missen!” snik ik. Alsof ze het geoefend hebben snikken ze tegelijk: “Wij jou ook, Assie!”. “We zien je soon” zegt Aemy. HUH? Ik loop naar de gate en kijk nog een keer achterom. Daar zie ik al mijn lieve schatten en ik weet dat ik ze ga missen….

Nu op weg naar mijn nieuwe leven!

Calum POV:

 

Ik zie hoe Aemilia haar vriendin uitzwaait en met de rest van haar groepje in huilen uitbarst. Ik ben in één dag heel gehecht geraakt aan Aemilia. Ik loop naar ze toe en trek Aemy in een knuffel. Geschrokken kijkt ze me aan, maar ze trekt niet terug. Ik was verbaasd, ze liet zich niet door de andere jongens knuffelen. Elke keer als ze dat probeerden, dook ze weg. Ik zie dat de andere jongens net zo verbaasd waren als ik. Langzaam trok ze terug uit de knuffel en bracht haar lippen naar mijn oor en fluisterde: “Geen zorgen, ik vertrouw jou gewoon het meest, de andere jongens knuffel ik als ze het niet verwachten! Ik kan wel zeggen dat ik ongelofelijk van jullie houd!” en e gaf me een kus op de wang. Trots keek ik haar en liep ik naar de andere jongens. “Wat zei ze?” vroeg Michael aan mij. “Dat jullie je geen zorgen moeten maken en dat ze van ons houd” antwoord ik trots. “Ik denk dat we goed gekozen hebben, en dat we een leuke tijd tegemoet gaan met Aemy!” zegt Michael. Nog steeds huilend komt Aemy aangelopen en ze glimlacht zwak naar de jongens. Ze loopt nog terug naar haar vriendinnen en trekt ze in een knuffel. Ze kijkt om naar mij en knipoogt. Ze komt aanrennen en trekt de andere jongens in een groepsknuffel. “Papa’s? Mogen Kleia, Ally en Pheentje mee naar ons huis?” vraagt ze. Alle vier zijn we verbaast dat ze ons papa’s noemt. We knikken en lopen met zijn achten naar de auto. Hup naar huis en een leuk leven met onze dochter tegemoet!

 Dit hoofdstuk is speciaal voor mijn vriendinnen, van wie ik zielsveel houd. Zelfs al wonen we zover van elkaar, ik hou van ze! Tag in de reactie je beste vriendin en wat je graag tegen haar wil zeggen en dan zorgen we samen dat al die waardevolle vriendschappen en de goede vriendinnen in het zonnetje worden gezet! 

Luf you!

xoxo, LittleMissTempe

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu