Hoofdstuk 21: "Shoppen!"

681 34 7
                                    

Heeya! DEDICATED TO: mijn lieve lieve lezertjes! 

Ik weet dat ik lange tijd niet geupdate heb, en dat spijt me! Maar het gaat gewoon veel slechter met me, en ik moest  en moet nog steeds veel tijd besteden aan het overwinnen van mijn depressie! MAAR ik heb ook tijd besteed aan nieuwe boeken, maar die komen pas als ik weer helemaal op de been ben. Dit zal langer duren, door een bepaalde gebeurtenis, wat voor een mega terugval heeft gezorgd. Ik wil jullie wel bedanken voor al die lieve berichtjes, die me heel erg helpen. Het helpt om te weten dat er mensen om je geven, ook al kennen ze je niet! Dat deed me goed! Het liedje bij dit hoofdstuk is het liedje wat me de laatste tijd heel erg helpt! En de foto is de outfit die meiden aantrekken naar het feest! Dit is een hoofdstukje, en daarna moeten jullie weer wachten, want mijn PW WEEK komt er aan, en ik moet eventjes mijn best doen! Maar geniet en bedenk: 

Sweetie's, ik hou zielsveel van jullie! 

Aemilia POV:

Ik heb besloten wat ik met mijn verjaardag wil doen, ik heb de jongens gevraagd of ik een galafeestje mag houden. Ik heb ze toch maar verteld over mijn verjaardag, omdat ik een groot feest wou. We gaan na mijn verjaardag, 2 weken daarna, op tour! Ik wil graag afscheid nemen van iedereen. Vandaag ga ik dus shoppen met: Astrid, Perrie, Dae, Adelfe, Phenesine en Eurykleia. Dit wordt totally amazing! We hebben besloten te laten matchen, allemaal verschillende kleuren. Er is maar een ding, de jongens willen het organiseren. Eerst wist ik het niet zeker, maar nu? Ze hebben belooft Astrid te laten helpen, dan vertrouw ik ze wel. Dus terug naar het shoppen!

Adelfe, Dae, Phenesine, Eurykleia en Astrid zijn bij mij en de jongens blijven slapen, Perrie komt ons zo ophalen. Ik zit met Luke op de bank en opeens begint hij te praten. "Aemy, mag ik iets vragen?" vraagt hij. "Heb je net gedaan, maar tuurlijk!" lach ik. "Wat zou Astrid leuk vinden voor een date?" (ASTRID EVEN ANTWOORDEN GRAAAG!)vraagt hij blozend. "Oeh! Lukey Pukey wil daten, maar IDK, Ask her!" coo ik. Ik lach en dan komt Astrid de kamer binnen, ik stop prompt met lachen! Ze kijkt me raar en houd haar hoofd schuin. Ze opent haar mond, maar ik word gered door de bel! SAVED BY THE BELL, Honeycupcake's! Ik ren snel naar de deur en trek die open, maar omdat Pezz ertegen aan leunde, viel ze naar binnen.

Perrie POV:

We gaan shoppen! Al hoop ik wel dat niet hetzelfde als vorige keer gebeurd. Al vond Luke dat niet zo erg *PEDOFACE* Lurid is wel cute, alleen is dat de beste shipnaam die ik kon bedenken, en geef toe, hij is terrible! Genoeg daarover! "LET'S GO SHOPPIN!" schreeuw ik. Aemilia rent razend snel naar buiten, wat zal er zijn? Astrid rent achter haar en de andere drie meiden rennen mij gewoon omver. Ze staan bij de auto en ze roepen me, ze gillen en trekken zich niks aan van de paparazzi! Ik ben blij dat Aemilia zich niets aantrekt van de paparazzi of de haat, ik heb haar twitter gelezen en de berichten zijn niet bepaald aardig. Ook tegen haar vriendinnen niet, of tegen Astrid. Ik loop nog even naar de woonkamer waar ik Luke blozend op de bank zie zitten. "Lukey??" vraag ik. Maar voor hij kan antwoorden word ik geroepen van buiten. Ik ren naar buiten, naar de auto en stap in. We rijden naar de stad als Aemilia's telefoon gaat, wat lief, het is een 5SoS liedje!

Aemilia POV:

Mijn telefoon gaat af en het is Jakey! Ik vind hem echt leuk en ik hoop dat hij me snel vraagt als vriendinnetje!

(A= Aemilia en J=Jake)

A= Heey Jake

J= Heey Aemy

A= What's up?

J= Ik w-w-wou je w-at vragen

A= Vraag maar raak!

J= Wil je heel misschien mijn vriendinnetje worden?

A= Am Dia, echt wel! ( Am Dia, betekent bij Zeus, de Griekse variant op OMG, de afkorting is AD)

J= Zullen we op je verjaardag op date?

A= Je kan naar het galafeestje komen?

J= Ik wil iets samen doen?

A= We kunnen naar de Starbucks, ik weet het is niet veel, maar ik moet veel doen voor mijn verjaardag!

J= Uhm, oke! Maar ik kom nog naar het feestje!

A= Ik moet mijn vriendje toch nog officieel aan mijn vaders voorstellen?

J= Tuurlijk, babe!

A= Owh, zeg dat nooit meer!

J= Sure, sgat!

A= Hmmm, we werken nog aan de koosnaampjes!

J= Slim idee!

A= Maar ik moet gaan, we gaan shoppen!

J= Oke, doei liefje!

A= Keep trying, Honeycupcake!

J= Honeycupcake?

A= Ik zei toch er moet aan de bijnamen gewerkt worden!

J= Doei!

A= Kisses!

Ik hang op en iedereen kijkt me aan en ik begin nep te huilen, want dat kan ik, en iedereen is superbezorgd. Totdat ik stop en in lachen uitbarst en schreeuw: "Ik heb een vriendje, bitchaaaaas!" We nemen een grote groepsknuffel en ik hoor een flits!

Belangrijke vraag:

Bedenk een  betere shipnaam voor Astrid en Luke EN Aemilia en Jake! Vinden jullie ze niet lief samen? Honeycupcake, hihihi


LMT! (afkorting)

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu