Hoofdstuk 1

4.4K 138 0
                                    

Hoofdstuk 1

Edited: 19/09/2015 

~Brooke ~

Er komt een vrouw uit het kantoor. Ze wenkt ons en vertelt ons dat we haar moeten volgen. Gaan we dan niet naar onze directeur toe? Met grote stappen loop ik achter de vrouw aan. Mijn blik gaat even naar Justin die naast me loopt. De agent met een goede reputatie. De beste in zowat alles. Vooral in het versieren van vrouwen. Sarah heb ik een paar dagen geleden nog gehoord. Ze wou met me praten over alles wat er gebeurd was. En toen zei ze ook hoe veel vrouwen ze wel niet in het appartement gezien had. Elke keer zij er was, was Justin daar met iemand anders. We komen aan in een groot bureau en ik zet me op één van de twee stoelen neer. De vrouw vertrekt weer en ik kijk voor me uit, naar de man voor me. Onze baas eigenlijk. Zijn naam weet niemand, we spreken hem allemaal aan met meneer. Dit kantoor ziet er meer beveiligd uit dan de andere. Waarschijnlijk hebben we een belangrijkere missie dan de andere. Wie weet ...

~ Justin~

Hier zit ik dan. Voor mijn baas en naast Brooke. Eindelijk het moment van de waarheid. Het moment waarop ik te weten kom waarom ik hier zit. Ik kijk kort naar Brooke. Ze ziet er best nerveus uit. Zodra onze directeur begint te spreken kijk ik terug naar voor. " gefeliciteerd Agenten 033 en 059. Jullie zijn geselecteerd voor de nieuwe en belangrijke missie " Hij schuift 2 mappen naar ons toe en ik sla hem meteen open. Een foto van mezelf is het eerste dat ik zie. " jullie 2 gaan samen naar de gevaarlijkste wijk van de stad. Jullie houden je eigen voornaam. Achternaam is Smith. " Smith? Allebei? " Jullie zijn pas getrouwd en zijn net in de buurt gaan wonen. " Ik trek een wenkbrauw op. Getrouwd zonder er zelf moeite voor te doen. " hoe jullie elkaar leren kennen hebben en overige beslissen jullie maar onder elkaar. Jullie moeten proberen om het vertrouwen van de buurt te winnen. Er zijn verschillende zaken gaande daar: drugs, moord, witwaspraktijken. We willen zoveel mogelijk informatie en bewijzen hebben. " Ik blader langzaam in het dossier. Mijn ogen lezen vlug alle informatie die er staat. " jullie werken beiden thuis, zodat jullie 24u op 24 alles in de gaten kunnen houden. Alles duidelijk? " Ik knik kort. Ergens kijk ik er best naar uit om met Brooke deze missie te doen. 1. Ik kan haar zoveel pesten als ik maar wil en 2. Ik kan haar zoveel aanraken als ik maar wil. Wie zou dat niet niet willen?

~Brooke~

" De verdere informatie en regels staan in het dossier " Hij staat recht en meteen doen Justin en ik hetzelfde. We schudden beiden zijn hand. " veel succes " Hij glimlacht naar ons en dan volgen we de vrouw van daarnet weer naar buiten. " Zo zo Brooke. Veel plezier om met mij getrouwd te zijn" Ik kijk op door wat hij zegt. Nu pas valt me op dat hij groter is dan mij, zeker 10 cm waardoor ik wat naar omhoog moet kijken. Nog nooit heb ik zo dicht bij hem gestaan dat ik dit opmerkte. Meestal was ik te druk bezig met me af te vragen hoe ik kon ontsnappen.

We komen aan bij de garage. Er staat een audi voor ons klaar. " jullie koffers zitten al in de auto. De rest van jullie spullen zijn al naar het huis. Gsm's, paspoort en andere zaken zitten in de koffer op de achterbank " legt ze kort uit. Ook zij schudt onze hand en wenst ons succes, voor we beiden in de auto stappen. Hij aan het stuur, ik aan de passagierskant. Hij scheurt over de weg en ik pak de koffer. 2 ringen is het eerste dat met opvalt. Owja, we zij getrouwd. Ik schuif de mijne vlug om mij vinger en geef de andere aan Justin. " dus, hoe hebben we elkaar leren kennen "vraagt hij terwijl hij de zijne omdoet. " Op een concert? We hebben beiden dezelfde muzieksmaak en zo zijn we aan de praat geraakt. Na 5 jaar heb je me ten huwelijk gevraagd op hetzelfde concert en een jaar later zijn we getrouwd, dat is een maand geleden. Zoiets? " zeg ik. Ik neem meteen de leiding. Ik ga me niet door hem laten doen. En zo zorg ik ervoor dat hij niet met één of ander vies idee komt. Hij knikt instemmend. " hoever gaan we om ze te overtuigen?" Nu ben ik het die hem een vraag stelt. Hij zwijgt even en kijkt kort opzij. " Kussen, handen vashouden. Die zaken. Geen seksueel contact, dat zou het te ingewikkeld maken. " Nu ben ik het die instemmend knik. Veel keuze heb ik niet. We moeten ze overtuigen en als het alleen maar zo kan dan is dat maar zo. Plus ik wil aan de directeur laten zien dat ik dit soort missies aankan. Ook al ben ik een eerstejaar. Ik leg de koffer terug op de achterbank en kijk voor me. Binnen een uur zouden we moeten aankomen aan het huis en dan is de missie begonnen.



Undercover Agents [Book 1/2/3]Where stories live. Discover now