Bölüm 28 (Sezon Finali)

30.9K 1K 108
                                    

Okumadan önce söyliyim. Geçen bölümün başında demeyi unuttum. Bölüm 27 ve 28'i okumadan önce Bölüm 0'ı okursanız daha iyi anlarsınız. İlkin olayının detaylarına dikkat edebilmeniz için. Okumasanızda anlaşılıyor bence. Ama yine de tavsiye ederim.

Bir de size önemli tarihleri vereceğim ;

ÖNEMLİ!!

-13 Eylül 2013 = İlkin'in ölümü.

-14 Eylül 2014 = Bartu, Tuğçe'lerin okuluna geldi ve Tuğçe'yle ilk defa karşılaştı.

-15 Şubat 2015 = Tuğçe, Bartu kendini öldürebilir diye korktu, hastaneden kaçtı ve ormandaki o eve geldi. Birbirlerine sarıldılar, itiraf ettiler ve artık sevgili oldular.

-6 Mart = Tuğçe'nin doğum günü.

-4 Temmuz = Bartu'nun doğum günü. (buraya hiç değinmedim.)

Ve 17 Mart 2016 = Günümüz...

(Bölüm alıntı içermektedir. Dizi, filmlerden)

--

~17 Mart 2016~

-Tuğçe'nin Ağzından-

Dışarı hava almak için çıkmıştım. Düşündüğüm tek şey ne olursa olsun artık o kağıdı okuyacağımdı. Eve ulaştığımda hızla odama çıktım. Günlerdir kutunun içinde sakladığım kağıdı aldım. Okuyacaktım artık. Açmamla şaşırmam bir oldu. Bir günlük sayfasına benziyordu ve yazan sandığım gibi İlkin değildi. Yazan kişi Bartu'ydu. Gözlerim satırların üzerinde dolanmaya başladı. Her satırda şaşkınlığım ve kızgınlığım artıyordu.

Kağıdın başında bir tarih vardı. Tam tarih değildi. Sadece ay ve yıl vardı...

"Şubat 2015"

Bartu'yla Şubat ayında tam olarak sevgili olabilmiştik. Hatta 15 Şubat'ta sevgili olmuştuk. Ben o ormandaki eve gelip Bartu'yu o halde gördüğüm zaman = 15 şubat 2015. Eminim Öküz Bartu bu tarihi bile aklında tutmamıştır.

Gözlerimi kağıttaki yazıda gezdirmeye başladım. Küçük bir nottu. Bartu'nun düşüncelerini yazdığı bir not.

"Şuanda İlkin'den sonra ilk defa bir sevgilim var. Ama onu İlkin olarak görüyorum. Ona her baktığımda karşımda İlkin'i görüyorum. O kız zerre kadar ilgimi çekmiyor. Karşımda kahverengi saçlı yeşil gözlü o kız değil de kızıl saçlarıyla tam bir afet olan İlkin var gibi. Bu yüzden onunla sevgiliyim. Sadece İlkin'i yaşatmak için... O kızla sadece görüntüsü için birlikteyim."

Şoktaydım. Çıldırmak üzereydim. Neden yanılmamıştım ki? Oysa ki, buraya gelip bu kağıdı okumadan önce az da olsa bir umut vardı içimde. Her zaman umut etmiştim. Yanılmayı istemiştim. Bartu'yu boş yere suçluyorumdur belki demiştim. Sandığım şeylerin gerçek olmamasını istemiştim. Ama bu satırlarla artık kesindi. Kanıt önümde duruyordu.

Gerçekten sadece görüntüm yüzünden beni seviyor gibi yapmıştı. Her şey yalandı. Oysaki ben onu değiştirmiştim. İyi biri yapmıştım. Ve üstüne üstlük onu delicesine seviyordum. Bu muydu karşılığı?

Onu iyi biri yapamadım demiyorum. Çünkü yaptım. O hala iyi biri. Ama bir konu hariç. Aşk ve sevgi konusunda onu değiştirememiştim. Ona aşkı öğretemememiştim. Asla bu konuda iyi biri olamayacaktı. O hayatımda tanıdığım en bencil insandı. Kendi mutluluğu için beni kullanmıştı resmen! Kafa dinlemeye ihtiyacım vardı. Tekrar dışarı çıkıp dolaşsam iyi olacaktı. Çünkü eğer evde kalırsam kafayı yiyebilirdim. Delirebilirdim!

DEĞİŞİMWhere stories live. Discover now