een deal met de duivel

3K 81 7
                                    

Twee weken. Verdorie twee weken en ze heeft niet gebeld. Aaron heeft nog nooit dit probleem gehad. Meiden bellen hem altijd. Altijd.

Hij gaat verzitten in zijn stoel, zijn benen voor zich uit stekend, hij kijkt naar buiten door het raam en draait het potlood tussen zijn vingers. De leerkracht zeurt maar door over wetenschappelijke bullshit. Het kan hem allemaal niet veel schelen, ook al kan hij maar best leren voor de examens die gaan komen. Maar al wat hij kan doen is denken aan haar. Waarom heeft ze nog niet gebeld? Ze waren toch in een soort van vrede uit elkaar gegaan op de begraapflaats. Tuurlijk was ze nog wat afstandelijk, maar ze zei dat ze hem niet meer haatte. Dus waarom belt ze niet?

Man. Hij verandert in een echt meisje. Maar hij moet zich er echt van weerhouden haar op te sporen, dat zou nogal stom zijn aangezien wie ze is. En toch. Dit is niet juist.

Weet ze dan niet hoe gek ze hem maakt.

Hij krijgt haar maar niet uit zijn hoofd. De manier waarop ze haar haren glad strijkt wanneer ze nerveus is, hoe haar ogen oplichten en weer duister worden alsof ze maar niet kan beslissen welke emotie ze nu moet volgen. Het ene moment geeft ze hem een blik die hem verteld dat ze hem wilt vermoorden en het volgende kijkt ze hem aan alsof ze hem wil zoenen. Die zwangerschap geeft hem echt de kriebels en niet op de goede manier, het voelt allemaal nog zo onwezenlijk. Maar Nina voelt echt, vooral in de visioenen van het feestje: hoe ze danste voor hem, dan tegen hem aan, toen haar mond op de zijn lag...

Pf

Aaron verschuift alweer in zijn stoel en verdient daarmee een vragende blik van Luca die op de stoel naast hem staat. Zijn vriend merkt duidelijk dat er wat is. Ze spenderen bijna elk vrij momen samen door, wel nu, wanneer Luca niet met Charlynn heeft afgesproken dan. Wat trouwens meer en meer wordt. Die meid kijkt Aaron nog steeds aan alsof ze heb wat wilt aan doen. Maar aan de andere kan was zij degene die al die informatie over Nina aan hem heeft gegeven, dus soms riskeert hij zijn mannelijkheid om even met haar te praten.

Hij heeft er niet veel uit geleerd, dat ze er zo goed mogelijk mee omgaat en het aan niemand anders heeft verteld. Charly vertelt ook niet of Nina het over hem heeft, of over die nacht. Maar hij kan er niet aan doen dat niets weten hem dwars zit.

De bel gaat en Aaron staat recht, neemt zijn boeken en notebook bij een. Ja, ze mogen laptops gebruiken op school. Maar hij heeft die niet gebruikt, hopelijk heeft Luca dat wel gedaan, dan kan Aaron het van hem overnemen. Hij kijkt naar zijn beste vriend, die momenteel in het niets zit te staren. Niet dus.

Hij kan het altijd aan Noah vragen... hij kijkt naar vooraan in de klas waar ze staat. In haar kleding die niet teveel bedekt. Ze krijgt het in de gaten dat hij naar haar kijkt en grijnst. Ze gaat zowizo iets willen in de plaats.

Een vermoeide kreun blijft in zijn keel steken, en hij loopt naar voren. Hij moet zijn punten goed houden of anders is het bye bye basketbal.

'Hey, Noah,' zegt hij, wanneer hij naar haar toe loopt.

Ze kijkt naar hem op en bijt op haar onderlip. 'Hey sexy.'

Man, ze is echt irritant. Wat heeft hij ooit in haar gezien? Oh, juis, ze is knap en is gemakkelijk.

'Dus, luister even.' Aaron krabt aan de achterkant van zijn hoofd. 'Ik lette niet echt op in de les, je weet hoe ik ehm, wegdroom tijdens wedstrijddag, hoe dan ook, ik vroeg me af of ik je notitiess mag lenen? Ik geef ze je terug na het studie uur.'

'uhm', mompelt ze. 'Aaron Doorns vraagt me om een gunst?' ze gaat recht staan en laat haar vinger over zijn arm naar zijn schouder glijden tot aan zijn kin en houd die daar. 'Wat krijg ik ervoor in de plaats?'

Aaron bald zijn vuisten in een poging niets grof te zeggen. 'Wat wil je dan?'

'hmm,' ze likt haar lippen, 'Iets wat ik waarschijnlijk niet kan krijgen.'

Aaron rolt zijn ogen. Okey, ze zijn een koppel geweest, ze hadden seks gehad, maar begrijpt ze dan niet dat hij niet meer geïntresseerd is. Heeft ze dan geen waardigheid.

'Vertel het dan.' Zegt Aaron.

Noah's ogen lichten op. 'Laten we iets afspreken. Ik geef je mijn notities voor...' ze leunt naar voren en fluistert in zijn oor. 'Een kus.'

Hij trekt zich terug en kijkt haar aan. 'Dat is alles? Wat is het addertje?'

'Geen adder. Gewoon een kus.'

Aaron kijkt rond in de klas, de leerkracht let niet op en is druk aan het schrijven. Dan kijkt hij weer naar Noah. Een kus stelt niet veel voor. Hij heeft haar meer gekust dan hij zich kan herinneren, meer dan hij eigenlijk wou. 'Goed.' hij leunt naar voren, maar Noah stopt hem en legt een vinger op zijn lippen.

'Nee, nee. Niet nu schatje.'

'Noah, stop met spelen. Wil je dit of niet?'

'Oh echt wel!' lacht ze. 'maar nu niet, nog niet.'

'Maar ik wil de notities zo meteen overschrijven.

Ze houd haar notebook naar hem uit, hij neemt hem aan maar haar grip op de laptop versterkt.

'Je mag hem nu hebben, maar in ruil wil ik je woord.'

Aaron fronst. Waar is ze in vredesnaam mee bezig?'

'Je moet beloven dat je de afspraak nakomt wanneer ik dat wil, en dat je er geen vragen over stelt.'

'Goed Goed.' hij trekt aan de laptop maar ze laat nog steeds niet los.

'Heb ik je woord?' vraagt ze. 'Ik heb je woord nodig, een belofte die je niet mag breken.'

'Komaan, Noah..'

'Beloof het Aaron.' ze kijkt hem streng aan. 'beloof het of de afspraak gaan niet door.'

'T zal wel. Ik kan die notities ook van iemand anders krijgen.'

'Dat kan je doen, maar je weet dat ik erg grondig en net ben in mijn notities. Beter vind je niet.' merkt ze droogjes op.

Ze heeft gelijk. Noah is erg slim ook al ziet ze er niet zo uit. 'God, goed. Ik beloof het, oké?'

'Je belooft wat?' ze draait met de notebook.'

'Ik beloof dat ik je kus wanneer jij dat wil, en verder geen vragen.'

Ze geeft hem een bedenkelijke blik en laat dan de laptop los.

'Kijk was dat nou zo moeilijk?' ze duwt haar lichaam tegen het zijne aan. 'Ik kijk al uit naar je kus.'

Aaron duwt Noah van zich af. 'Ja, ja bedankt hoor.'

'Graag gedaan.' ze lacht naar hem en zwaait over haar schouders terwijl ze de klas uitloopt.

Aaron staat stil, alsof hij niet kan bewegen. Hij beseft dat hij waarschijnlijk net een deal met de duivel heeft gesloten.

Stem, Reageer & fan ? <3   & Wat denken jullie dat Noah van plan is? laat het me weten ;D    xMyr.

Wat we deden (voltooid)Where stories live. Discover now