Respect!

2.8K 35 4
                                    

Dit is nog geen upload, daar moet ik nog even aan verder schrijven & dan plaats ik die erop, sorry als het allemaal wat lang duurd maar ik wil zeker zijn van een hoofdstuk voor ik het in de wereld stuur ;s 

MAAR deze upload is zeker niet zonder reden, ik heb op aanraden van een erg goede vriendin van me (Ja Laura, gij :D ) het verhaal gelezen van Bluepoetry.
Ik kan niet beschrijven hoe erg het me heeft geraakt, ik heb zo enorm veel respect voor haar en hoe sterk ze is. Ze schrijft oprecht en duidelijk over haar leven in "Schaduwkind'

Ik doe dit omdat het verhaal het verdiend om gelezen te worden. Opnieuw en opnieuw en opnieuw!!

Dus alsjeblieft als je de mogelijkheid vind? Lees haar verhaal en ik ben er zeker van dat het net als bij mij meteen in je "favorieten" of "Respect" bibliotheek komt!


Schaduwkind:
 
Ik was 8 jaar toen alles gebeurde en alles mijn leven veranderde. Dit is een waargebeurd verhaal over mijn leven. Alle namen zijn veranderd omdat mensen niet hoeven te weten wie er in mijn leven meespeelde. Het enige wat ik vraag is respect en als het je ooit overkomt of je moeder, vader, oma, opa, tante, oom of wat voor soort familie of vriend ook bent dan hoop ik dat je er wat van leert. En alle mensen die dit andere mensen aan doen daarvan hoop ik dat ze zien wat ze stuk maken in een leven.

Genres: Non-fictie & Romantiek

 ---> verhaal in externe link! of ga naar haar profiel hierboven & zoek het daar op :)

tot de volgende upload
xWriteitdown_ 

Wat we deden (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu