dat is mijn bed, man..

2.6K 125 14
                                    

Aaron

Aaron negeert de pijnlijke steek die hij krijgt wanneer hij zijn kleding van het wasrek neemt. Leunend tegen de rand van het kleine tafeltje in de wasplaats, probeert hij op adem te komen.

“Wat doe je?” vraagt een stem achter hem.

Hij draait, zich om en vangt de blik van Charlynn.

“Ik dacht dat 'k alleen was, met het wasrek dan.” mompelt hij droog.


“Ja...” ze gaat naast hem staan ook leunend tegen het tafeltje. “Maar ik kon wel even rust gebruiken.” dit moet het eerste gesprek zijn tussen hen waar Charlynn hem nog niet heeft bedreigd.

“Waar is Nina?” vraagt ze plots.

“Op het toilet,” Aaron knikt met zijn hoofd naar de deur iets verder op de gang.

“Is ze wel oké?” Charlynn is meteen alert, bezorgt om haar vriendin.

“Uh, ja daarnet toch...”

“Was je bij haar dan?” vraagt ze met een verbaasde toon in haar stem.

Hij knikt en haalt zijn schouders op. “Ik gaf haar enkele lolly's omdat ik weet dat het haar helpt, bij uh, dit soort situatie's.”

De blik die hij op Charly's gezicht ziet kan hij niet meteen plaatsen, maar het lijkt geen levensbedreigende blik te zijn dus voorlopig is hij nog veilig.”

“alright. Ik ga wel even naar haar toe.” ze gaat rechtstaan.

Hij bijt even op zijn onderlip en knikt, wanneer hij bijna bij Luca's kamer is, hoort hij zijn naam.

“Bedankt.” mompelt Charly.

“Hoezo?” Aaron fronst.

“Bedankt, dat je niet zoals de andere tienervaders bent, dat je niet wegvlucht van je verantwoordelijkheden. Als iemand dit zou moeten meemaken met Niens, ben ik blij dat jij het bent. ” ze geef hem een kleine glimlach.

“Da's niet echt lief.”

“We zijn ook geen vrienden, Doorns, ik zei gewoon dat je niet de eikel bent die ik dacht.”

“Ik weet niet precies of dat een goed ding is, maar...uh, bedankt?” stoot Aaron uit.

“Dat is waarschijnlijk het dichtst bij een echt compliment dat je ooit van mij krijgt dus wen er maar niet aan, Aaron.”

Ze wandelt weg en Aaron kan het niet laten om even te lachen, hij haalt zijn gsm boven en ziet dat hij 3 gemiste oproepen heeft, allemaal van zijn vader.

Ik luister gespannen naar het bericht dat hij achterliet. Ik neem aan dat je nog bij Luca bent en daar bent blijven slapen. Bel me terug zodra je dit hoort. Ik wilde gewoon even horen hoe alles was en uh...we moeten praten, dus b-bel me.”

Hij klinkt helemaal niet kwaad, iets wat Aaron verbaasd, hij staart ongelovig naar zijn gsm en luistert het bericht nog een keer. Geen woede, geen sarcasme...what the fuck?

Hoe in vredesnaam moet hij hierop reageren? Hij weet hoe hij moet omgaan met woede, sarcasme, teleurgesteldheid maar wanneer zijn vader zich gaat gedragen zoals een échte vader...nou dan slaat alles toe.

Luca's komt de slaapkamer binnen, en ziet Aron op het bed zitten, nu eigenlijk is het Luca's bed maar aangezien Aaron hier heeft geslapen...

“Aaron, kerel.” hij kijkt naar zijn bed dat er een beetje rommelig bij ligt. “Zeg me ajb dat je geen seks had met het elfje op mijn bed.”

Wat we deden (voltooid)Where stories live. Discover now