2. kapitola 21

6.7K 241 4
                                    

*Som doma a naši odišli preč. Vrátia sa až pozajtra. Tak mi napadlo či by si neprišiel.* napísala som mu SMS a čakala na odpoveď. Od Patrikovej smrti to s ním bolo ťažké a pohreb to len zhoršil. Všetci plakali. Dokonca aj Lukáš s Michalom mali smutné tváre a slzy v očiach. Sebastián sa celý čas statočne držal, no po pohrebe ma zaviezol domov a on sa išiel opiť. Nepovedal mi to otvorene ale bolo jednoduché zistiť to. No a potom to išlo dole kopcom. Zo začiatku sa snažil tváriť silne, no časom upadol do smútku a ja som ho nebola schopná rozveseliť. Spravila by som čokoľvek, doslova, aby sa zas vrátil ten môj usmievavý Sebastián.
*Necítim sa na to srdiečko* odpísal po chvíli a už len z tej správy som vycítila, že je zas smutný.
*Chcem byť s tebou. V poslednom čase nie sme skoro vôbec spolu* trvala som stále na svojom. Chcela som byť s ním lebo som ho potrebovala pri sebe, no nejak som sa aj bála, že spraví to čo Patrik. 
*Prídem o 3 hodiny lebo si ešte musím ísť niečo vybaviť. Dobre?* rezignoval.
*Budem ťa čakať. Ľúbim ťa* na odpoveď som nečakala ani pár sekúnd.
*Aj ja teba.*
Vypla som SMS a vytočila Katine číslo.
,,Chcem rozveseliť Sebastiána a neviem ako na to." Z druhej strany sa ozval smiech.
,,A chceš aby som ti poradila ja? Som dojatá z toho ako mi dôveruješ," povedala a znelo to skutočne úprimne.
,,Tak pomôžeš mi alebo nie?"
,,Jasné, že áno. Len mi musíš určiť kam až chceš zájsť," odmlčala sa a čakala čo poviem. Vedela som si predstaviť ako nervózne pobehuje po izbe, zubami si hryzie spodnú peru a čaká kým vyslovím tie slová.
,,Na dnešný deň neexistujú žiadne hranice," povedala som ticho. Z druhej strany sa ozvalo nadšene pískanie a ja som si musela dať mobil ďalej od ucha, aby som neprišla o sluch.
,,Je to jasné. Dnes večer bude sex," začala dlhý monológ, ktorý nemal konca kraja a ja som sa snažila počúvať každé jedno slovo a radu.

Och, DarlingWhere stories live. Discover now