Kapitola 5

8.6K 262 12
                                    

,,A potom sa na mňa pozrel tým jeho zasrane pekným pohľadom a ja som na mieste zvlhla," povedala som so smiechom. Niekoľko panákov vodky mi už zapísalo a aj preto mi bolo tak veselo. Za normálnych okolností by sa Kata pýtala na každý jeden detail alebo by aspoň normálne reagovala ale teraz ležala prevesená cez kreslo a pokukovala po ďalších ľuďoch v bare.
,,Mám dôležitú otázku," ozvala sa tým jej opitým hlasom, ktorému málokto rozumel. A však mňa už roky praxe naučili rozumieť aj tomu čo Kata nazýva svojim podguráženým tónom.
,,Čujme akú múdrosť vypotíš."
,,Som už sakra stará." Spolu s posledným slovom spustila aj srdcervúci plač.
,,Nie si stará. Do pekla, čo ťa to napadlo? Si v najlepšom veku."
,,Som stará a škaredá ropucha. Tak dlho som nemala sex, že som už aj zabudla čo to vlastne je!" spustila ešte viac sĺz.
,,Netrep blbosti. Sakra, si mladá, pekná a každý v tomto bare by ťa najradšej pretiahol len čo si vošla do dverí. Dokonca aj ten barman vyzeral, že by ťa kľudne roztiahol na barovej doske." Moja ešte donedávna pekná kamarátka si rukou zotrela slzy (s nimi samozrejme aj polovicu obočia a špirálu rozmazala až k brade), do svetra utrela nos a opatrne si prisadla ku mne.
,,Myslíš to vážne alebo mi len chceš urobiť radosť?" Jasné, že mi išlo len o to upokojiť ju. Vyzerala tak rozjebane, že by si s ňou práve teraz nik nezačal.
,,Myslím to sakra vážne. Keby som bola chalan, prejebala by som ťa aj v strede bratislavského námestia." Rozosmiala sa.
,,Do kurvy Lara! Hneď ako budeš mať príležitosť, pretiahni Darling a potom ho podsuň mne. Obidve to potrebujeme, obidve potrebujeme jeho veľkého vtáka, dlhé prsty a tie pery. Sakra však on je minimálne syn diabla, ktorý nám prináša pokušenie. Malo by byť beztrestné uniesť ho a znásilniť, pretože ten chalan si to pýta. On bude moja skaza ak ho hneď teraz..." koniec vety utlmil jej pád na zem. Vyplo ju a držkou sa zviezla k podlahe. Hodila som do seba posledného panáka, zavolala jej staršiemu bratovi aby som ju v poriadku odovzdala a nemala na svedomí, že ju znásilnili a jej orgány rozpredali do 52 rôznych štátov.

Och, DarlingWhere stories live. Discover now