kapitola 18

7.4K 239 5
                                    

,,Videl som tú tvoju mladú na kolenách Tomáša Matera. Dávaj si pozor aby ti nedojebala stávku, keď si už skoro na konci," informoval ma Patrik.
,,Prosím?" nechápavo som na neho hľadel. Lara isto nesedela žiadnemu inému na kolenách. ,,Odkiaľ máš také bludy?"
,,Od Lukáša. Videl ich spolu aj s tou jej šibnutou najlepšou kamarátkou." Len som pokrútil hlavou a zahasil skoro celú cigaretu.
,,Lukáš je hajzel. Stavím sa, že už spisuje zoznam ľudí, ktorých pozve na oslavu, ktorú budem cvakať ja."
,,To ešte nemôžeš vedieť. Možno to mladá uhrá v aute tak dobre, že Lukáš nebude nič riešiť."
,,Pochybujem. Ak to to decko pokazilo taký kúsok pred koncom, rozpredám ju na orgány kdesi do Afriky," zavrčal som podráždene. Mal som nervy, kurva nervy z toho decka, ktoré zrejme všetko pokazilo. Pár krát som sa zhlboka nadýchol a keď Patrik zhasil cigaretu, namierili sme si to na parkovisko. Lara už stála opretá o auto a Lukáš s Michalom práve vychádzali z budovy. Všetci sme nasadli do auta naraz. Ako vždy sme si s Larou dali slabý bozk ale celú cestu sme mlčali.
Ticho som prelomil až pred jej domom.
,,Lara?" spýtal som sa potichu.
,,Toto bude niečo vážne keďže si ma neoslovil srdiečko," zasmiala sa ale mne do smiechu nebolo.
,,Prečo si sa zajebávala s Materom?" znel som žiarlivo, ale kurva, možno, že som aj žiarlil.
,,Nezajebávala som sa s ním," bránila sa.
,,Do kurvy, sedela si mu na kolenách a vešala na krk!"
,,Žiarliš?" spýtala sa viacmenej provokačne ale keď uvidela môj pohľad skrotla. ,,Je to len môj kamarát. Pokiaľ si zabudol, Tomi je gay a vie sa o tom už nejaký ten čas." Ticho som sedel a hľadel pred seba. Nevedel som čo povedať a slova mi prišli úplne zbytočné. ,,Darling, s Tomášom nemám nič a nezabúdaj, že je tento vzťah len hraný."
,,Viem, že je len hraný ale do pekla, videl ťa pri tom Lukáš." Sklonila hlavu k zemi.
,,Ešte nič nie je stratené. Stále to môžeme uhrať, že je všetko tak ako má byť." Naklonila sa ku mne a pobozkala ma. Neviem isto určiť či tým viac uisťovala mňa alebo seba. Po chvíli sa odomňa odtiahla, odhrnula si z krku vlasy a nastavila mi ho kúsok od pier. ,,Sakra Darling označ si ma," zašepkala ticho. Bez slov som jej urobil na krku cucflek a keď som dielo dorobil, len sa na mňa usmiala a vystúpila. Och sakra srdiečko zkurvene.




Och, DarlingWhere stories live. Discover now