2. kapitola 17

6.8K 397 10
                                    

Mlčal.
Mlčal.
A stále mlčal.
Hľadel na mňa bez štipky emócie a ja som sa začala chvieť. Mohol po mne skríknuť, poslať ma preč alebo mi kľudne aj vraziť, no on tam len ticho stál a hľadel na mňa. Pochopila som to. Len som prikývla, otočila sa a až keď mi nevidel do tváre, až vtedy som si dovolila plakať.
,,Stoj!" skríkol po mne akoby sa len teraz spamätal a dvomi krokmi skrátil vzdialenosť medzi nami. ,,Ja, len jednoducho neviem čo mám hovoriť. Ťažko sa mi hľadajú slová a ešte ťažšie robí akýkoľvek pohyb," pozrel na mňa tým jeho pohľadom, ktorý by som spoznala kedykoľvek. ,,Srdiečko prosím urob to," dodal šeptom. Viackrát mi to hovoriť nemusel. Jedným jednoduchým pohybom som zničila priestor medzi nami a pobozkala ho. Netrvalo dlho kým prevzal nad bozkami kontrolu a pridal na intenzite. Po čase sa jemne odtiahol a pozrel na mňa. Pohľad mal neúprosný, tvrdý, no vyžarovalo z neho toľko lásky až sa mi to zdalo nemožné.
,,Aj ja chcem byť s tebou. A budem s tebou dokým to budeš chcieť. Ak to bude týždeň, tak len týždeň. Ak to bude večnosť, tak kľudne celú večnosť." Povedal to šeptom, no mne to v ušiach znelo akoby kričal.
,,Ľudia na nás hľadia," zašepkala som a on sa len zasmial, zdvihol ma na ruky a vošiel so mnou do domu. Jemne ma položil na posteľ a zvalil sa vedľa mňa. Prstami mi prechádzal po tvári akoby si chcel zapamätať každý jeden detail.
,,Takže ako to teraz bude?" spýtala som sa neodvážne.
,,Budeme spolu spávať, občas sa ukážeme na verejnosti ale inak nič vážne by som povedal," hovoril to jeho typickým chladným a vážnym hlasom.
,,Ak to tak chceš, tak dobre," odpovedala som. ,,Ale tým pádom môžem mať pohlavný styk aj s inými chalanmi," dodala som a jemu obočie vystrelilo až do vlasov. Rozosmial sa a pritiahol si ma k sebe, aby ma mohol pevne oblapiť rukami.
,,No to v žiadnom prípade. Ako to bude teraz medzi nami? No ty ma budeš milovať a ja ti dám všetku moju lásku."

*15 kapitola ma naozaj nízke hodnotenie čo ma celkom mrzí.
*Dnes len jedna kapitola, keďže sa pomaly blížime ku koncu
S pozdravom autor :)

Och, DarlingWhere stories live. Discover now