kapitola 9

8.3K 245 0
                                    

Strhol ma za ruku a vtiahol do triedy z ktorej som sa práve pokúšala vyjsť. Trieda bola prázdna. Všetci žiaci ju už dávno opustili a keď uvideli Sebastiána, nik nemal odvahu vrátiť sa do nej. Žalúdok mi zvierala nervozita. Bolo známe, že vždy dostane to čo chce a teraz, keď sa nadomnou skláňal a jeho svalnaté ruky som mala z obidvoch strán hlavy, bála som sa. Naklonil sa ku mne ešte viac a pobozkal ma. Tak sakra vášnivo až som zamrnkala. Jeho pery, do pekla, nik nebozkával tak ako on. Diabol v tele človeka, ma jemne uhryzol do pery. Len som zavrčala, naviac som nemala energie. Rukami blúdil po mojom tele a ja som mala čo robiť aby som mu okamžite nenavrhla sex na lavici. Zdvihol si ma na ruky a ja som mu nohy obmotala okolo pása. Jemne ma položil na lavicu a ako keby počul moje myšlienky, začal ma vyzliekať.

,,Lara, sakra zobuď sa!" Drgla do mňa Kata a ja som otvorila oči.
,,Sen."
,,Čože?" spýtavo na mňa hľadela.
,,Bol to len sen. Len zkurvený sen, je mi z neho zle."
,,Takže bol s Darling. Sakra Lara, ten chalan ťa oslovil v pondelok a už je štvrtok a ty si stále rozjebaná len z predstavy."
,,Drž hubu. Nemôžem za to. Celý posraný Darling. Nemal sa mi miešať do života. Dosť starostí zvládať pubertálne pudy som mala aj bez neho." Moja najlepšia kamarátka len prikývla a v rýchlosti mi zhrnula všetko čo som prespala.

,,I tak si myslím, že sa tento mesiac o niečo pokúsi. Nevzdá sa tak ľahko," ozvala sa po čase.
,,Myslíš? Ale aj tak, ja na pomaturák nemôžem."
,,To kvôli tomu čo sa stalo minulý rok?" prikývla som. Možno by bolo fajn vysvetliť prečo sa pomaturáku tak bránim ale o tom potom.
,,Hej kvôli tomu. Už to nikdy aleže sakra nikdy nechcem zažiť."

OH YES. AUTOR MÁ DOBRÚ NÁLADU, TAK TU MÁTE ĎALŠIU KAPITOLU. UŽÍVAJTE :)

Och, DarlingWhere stories live. Discover now