2. kapitola 7

6.8K 230 2
                                    

*...Ak sa ma pokúsiš pobozkať, odstrčím ťa. Proste si to dosral a ja som sa v tebe sakra sklamala.* Nahnevane som hodil mobil do vankúšov. Teraz, keď mi na nej začne viac než len záležať ona spraví toto. Zúfalo som sa zasmial a zapálil si. Posledné zásoby trávy som sfajčil včera a dnes som musel byť len na normálnych cigarách. Moje "hlboké" myšlienky prerušilo vyzváňanie mobilu. Rýchlo som sa ho snažil nájsť, no keď na obrazovke zasvietilo Patrikovo číslo, znechutene som mľaskol.
,,Prečo otravuješ?" zavrčal som miesto pozdravu.
,,Čakal som niečo milšie ale aj toto je fajn," odfrkol.
,,No tak prepáč. Čo potrebuješ?"
,,To čo potrebujem bokom. Čo ti je, že si taký podráždený?"
,,To nestojí za reč." Nestalo to za reč. Toto som si musel vyriešiť sám a neťahať ho do toho.
,,Nezaujíma ma či to stojí za reč alebo nie. Zaujíma ma čo sa s tebou do kurvy deje," snažil sa znieť trpezlivo, no chvíľami bol ešte väčší nervák ako ja.
,,To šteňa sa mi dostalo až moc pod kožu a teraz ma vyjebalo zo svojho života. Nechce ma vidieť a ani počuť," zavrčal som a zahodil cigaretu, z ktorej som si potiahol možno dvakrát.
,,Myslíš Laru? Takže je pravda, že si sa do nej zamiloval?" spýtal sa provokočne.
,,Ja neviem. Netuším čo chce aby som urobil alebo čo mám robiť," povedal som popravde a pripadal si naozaj hlúpo. Ako nejaká zamilovaná pubertiačka.
,,Kedysi si písal básničky a podobne blbosti, nie?"
,,S tým som už dávno skončil."
,,Tak by si s tým mal znovu začať. Napísať jej tam sračky o tom ako ju miluješ, že budeš navždy len jej a podobne. Hádž jej to do skrinky a potom sa priznaj, že si to bol ty. Bude ťa zbožňovať a vyfajčí ti ho tak ako žiadna iná predtým," povedal jednoducho. Podvihol som obočie a pousmial sa aj keď to nemohol vidieť. 
,,Znie to ako dej typickej španielskej romantickej sračky, ktorá sa prelína s pornom," zamrmľal som a on sa rozosmial, no po chvíli stíchol.
,,Je tu niečo čo ti musím povedať."
,,Hmmmm?"
,,Testy vyšli pozitívne," povedal ticho a mne z ruky vypadol mobil.

Och, DarlingWhere stories live. Discover now