kapitola 8

8.3K 255 4
                                    

,,Dúfam, že si s tým súhlasila," zahlásila Kata, keď som jej rozrozprávala všetko čo sa stalo v šatni.
,,Blázniš!? Obidve dokonale vieme aké spomienky mám na minuloročný pomaturák," namietala som a ona nachvíľu stíchla. Vytiahla som ten najlepší argument.
,,Lara, čo bolo to bolo. Už je to minulosť. A toto je Darling! Po prvé je to najjebavejší chalan na škole a po druhé je to najtvrdohlavejší chalan na škole. Sakra, veď on stávky neprehráva. Počula som, že zmlátil jedného prváka do krvi, len kvôli stávke o 20euro! Dokonca sa o ňom povráva, že paktuje s mafiou."
,,Hádam ma nezdroguje a nasilu nedotiahne na tú zkurvenú sračku, ktorú pred niekoľkými rokmi vymyslela banda štvrtákov len aby sa mali príležitosť schľastať. Do pekla, niekoľko rokov po sebe sa polovica zúčastnených našla pri hraniciach s Maďarskom! Nechcem tak skončiť a rozhodne nechcem skončiť so Sigovým deckom." Rozčúlene som rozhadzovala rukami. Pomaturák neprichádzal do úvahy.
,,Lara ty tupec. Sakra veď o nič nejde. Len sa budeš mesiac hrať na jeho frajerku a pôjdeš s ním na pomaturák. Kvôli času s ním by niektoré dievčatá vraždili a ty to takto zahodíš."
,,Nemám o to záujem." Neveriacky podvihla obočie. ,,Okej, kľudne by som bola znova jeho telom pritlačená o skrinky a jeho rukou hladená po líci ale má to svoje hranice. Proste sa na to necítim a ak by som sa chcela ísť opiť, išli by sme spolu do baru. Ako moja najlepšia kamarátka by si ma mala v mojom rozhodnutí podporiť, kúpiť fľašu nekvalitného vína, alebo radšej vodky, sadnúť niekde pod hviezdy a rozprávať sa o tom ako je Darling hlúpy a ako celý svet stojí za hovno. Pretože to najlepšie kamarátky robia. Nekričia po sebe len kvôli tomu, že sú nadržané zo všetkého čo má penis! Sakra, máš 17, si druháčka na strednej, tak sa tak správaj." Dokončila som svoj monológ a pozrela sa na dievča sediace vedľa mňa so slzami v očiach.
,,Och sakra Lara. Podporujem ťa v tvojom rozhodnutí." Vtiahla ma do pevného a silného objatia.

Och, DarlingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin