kapitola 11

7.7K 252 2
                                    

,,Musíme sa porozprávať," začal opatrne," no ja som len pokrútila hlavou.
,,Nič nemusíme." Postavila som sa a smerovala ku dverám, keď ma chytil za ruku a potiahol späť. Stála som pred ním. Tak malá a tak zraniteľná s vidinou môjho dávnejšieho sna pred očami.
,,Ale s Janekom by si sa porozprávala. Všakže Lili?" Zalapala som po dychu a hoci som sa pekelne snažila aby na mne nebolo nič vidno, isto vedel, že trafil klinec po hlavičke.
,,Neviem o čom to rozprávaš," zašepkala som a zahnala slzy z očí.
,,Veľmi dobre vieš o čom rozprávam!" skríkol a mňa drglo. Až keď si všimol môjho strachu v očiach, ťažko sa nadýchol a pustil moju ruku.
,,Čo všetko vieš?" spýtala som sa potichu a zavrela dvere na triede.
,,Poriadne nič. Nezaujímajú ma tvoje sračky z minulosti. Ale pokiaľ mi nedáš šancu asi sa v tom začnem trochu špárať, čo by znamenalo, že by sa to možno dostalo medzi ostatných. Nech už sa dialo čokoľvek." Zamrazilo ma.
,,Nič také by si neurobil."
,,Srdiečko, dnes je piatok. Za dva dni vypátram celú tvoju minulosť." Pokrútila som hlavou.
,,Práve sa mi vyhrážaš. Keby som ťa nahlásila bol by to trestný čin," pokúsila som sa brániť. Len sa rozosmial. Tak nevinne a tak detsky, že som na pár chvíľ zabudla, že je to Satan, ktorý mi chce zruinovať život.
,,Ale ty to nespravíš. Pozri, chcem sa s tebou normálne dohodnúť, váž si to. Keby si bola niekto iný už by si ležala v kaluži krvi na zemi a prosila o to aby si mi predsa len mohla s tou stávkou pomôcť. Takže dohodneme sa?" Už len z jeho hlasu som poznala, že si je istý tým, že vyhral.
,,Čo by znamenalo byť s tebou vo vzťahu?" Rezignovala som. Nemohla som dovoliť aby sa šprtala v mojej minulosti.
,,To čo v normálnom vzťahu." S posledným slovom pristúpil ku mne na vzdialenosť pár centimetrov. Jemne ma chytil za pás a skláňal sa ku mne, keď v tom niekto otvoril dvere a Sebastián sa odomňa bleskurýchle odtiahol. ,,Toto si ešte doriešime."

Och, DarlingWhere stories live. Discover now