kapitola 22

7.4K 234 14
                                    

,,Zdá sa mi to alebo sa do teba Darling zapozeral?" spýtala sa Kata len čo ma uvidela.
,,Prečo si niečo také myslíš? Je to len stávka, keď skončí tá, skončí aj jeho predstieraná láska." Hovorila som to pokojne a zmierene. Do konca stávky ostávali 4 dni a ja som bola viacmenej v pohode s tým, že tento krásny sen čo nevidieť skončí a Darling bude opäť len moja platonická láska.
,,To akým spôsobom sa na teba díva, nevyzerá hrano. Ten jeho pohľad, keď ťa dnes Patrik potľapkal po ramene, vyzeral, že ho čoskoro stiahne z kože a použije ako rohožku. Občas sa ťa bojím dotknúť aby nežiarlil aj na mňa. Ale sakra, ten jeho nahnevaný pohľad by stál aj za smrť," rozplývala sa. Len som nad ňou pokrútila hlavou. Vždy sa z hocijakej témy dostala k idey Darling je zatracene sexy. Áno, bola to pravda. Bol to syn diabla a Booh Egypta v jednom a bol celý môj. Hoci len na mesiac a len akože.
,,Ide mu len o výhru stávky. Nič hlbšie v tom nehľadaj."
,,Lara, do šľaka nekaz mi to. Aspoň sa s ním vyspi predtým než sa rozídete," psími očami na mňa hľadela.
,,No tak to vôbec," namietla som.
,,Nesnaž sa mi tu nahovoriť, že ťa to nikdy nelákalo." S úškrnom na mňa hľadela a ja som hľadala tie správne slová.
,,Áno sakra. Lákalo ma to ale s mojím šťastím by to dopadlo ako s Janekom. Celé zle a ja by som mala výčitky približne do konca života. Ak by som chcela sex ma jednú noc, zbehnem niekde do baru a niekoho stiahnem na hajzle. Práve teraz to ešte zvládam aj bez toho, hoci, Darling bude moja skaza. Ale ako som už spomínala. Posledné 4 dni bude toto jeho predstierané niečo," ukončila som svoj monológ, ktorý väčšinu nedával zmysel alebo akékoľvek hlbšie porozumenie.
,,Si tak zamilovaná až trepeš ešte väčšie sračky ako obvykle." Tvár som si schovala do dlaní a hlasno zamrnčala.
,,Sakra. To je to až tak vidieť?"

Och, DarlingWhere stories live. Discover now