kapitola 20

7.4K 230 4
                                    

,,Sakra Lara, už si konečne nejaké šaty vyber!" zavrčala Kata. Už 2hodiny sme pobehovali po nákupnom centre a hľadali niečo čo by som si mohla obliecť na pomaturák. Dnešná konverzácia s Darling mi otvorila oči, že na tú odpornú akciu budem musieť tak či tak ísť.
,,Prepáč ale ja si jednoducho nechcem nič obliecť a nechcem nikam ísť," namietla som a sadla si na zem skúšobnej kabínky.
,,Ale no. Zvládneš to. Budeš nádherná a dokonalá. Zabavíš sa o pôjdeš domov, nasilu ťa tam držať hádam nebude." Prikývla som. ,,Tak a teraz skús tieto." Do rúk mi podala šaty a odišla preč z kabínky aby mi dala priestor prezliecť sa. Boli to úplne jednoduché šaty. Vrch tvoril čierny korzet a sukňa pripomínala typické baletkovské sukne baby-modrej farby. Vyzeralo to jednoducho, pekne a ja som vedela, že toto sú tie vyvolené šaty. Na pomaturák bolo zvykom chodiť v krátkych a skôr príťažlivých šatách. Slušné dlhé róby nemali na takejto akcií čo robiť. Pre chalanov bolo zvykom chodiť v rifliach a košeliach s nejakým doplnkom vo farbe partnerkiných šiat. Opatrne som sa zatočila a opäť pozrela do zrkadla.
,,Asi sme našli tie pravé šaty," zašepkala Kata, ktorá vykúkala spoza závesu.
,,Myslíš?"
,,Pre všetkých Boohov Egypta. Vyzeráš ako z titulky katalógu. Dokonca sa mi zdá, že vyzeráš o niečo lepšie ako v tých mojich čiernych šatách." Prevrátila som očami. Bolo jasné, že preháňala, ale sakra, lichotilo mi to.
,,Berieme ich. Chce to ešte nejaké topánky a môžme ísť." Len prikývla a zmizla za závesom. Pomaly som sa prezliekala a keď som stála v kabínke len v rifliach a podprsenke, záves sa poodtiahol.
,,Padaj Kata," zavrčala som a otočila sa jej čelom.
,,Nie som Kata, takže nemusím odísť. Či?"
,,Sebastián," zašepkala som a na hruď si pritlačila tričko. ,,Potrebuješ niečo?"
,,Len som chcel vidieť ako budeš vyzerať," so šibalským úsmevom sa na mňa jemne natlačil.
,,Zmizni Sebastián, lebo ťa nakopem." Pokrútil hlavou a už sa ma chystal pobozkať, keď záves odtiahla Kata. Len podvihla obočie a pozerala na Darling kým sa neodtiahol.
,,Všetko kazíš kočka," zavrčal jej do ucha a odišiel.
,,Čo to kurva?" spýtala sa.

Do konca príbehu ostáva pár kapitol takže si ich užite :)
S pozdravom autor

Och, DarlingWhere stories live. Discover now