kapitola 13

7.7K 241 0
                                    

,,Takže sa ideš hrať na poslušného psíka len aby nezisťoval tvoju minulosť." Ťažko som si povzdychla. Takto nahlas to znelo ešte horšie ako keď som si to vravela len v hlave.
,,Musím. Vie o tom, že som sedela v base! Panebože tie záznamy sú schované tak zkurvene hlboko. Ak sa dostane ku lekárskemu záznamu, skončila som," v očiach som mala slzy.
,,Nedostane sa k tomu. Vaši zariadili aby sa k tomu nik nedostal tak nemaj sračky u riti. Všetko bude fajn. Tvár sa ako dokonalá frajerka a ak bude vyťahovať to čo nemá, prezraď to ako poctivo hrá tú jeho stávku." Snažila sa ma upokojiť.
,,Ja viem, ja viem. Hlavne nesmiem urobiť nejakú blbosť," poobzerala som sa a pohľadom narazila na skupinku chalanov ku ktorej som sa musela čo najrýchlejšie pripojiť. ,,Musím už ísť, Darling ide nastúpiť do auta." Rukou som sa odrazila od steny o ktorú som bola opretá, venovala zúfali pohľad Kate a rýchlim krokom si to smerovala k autu. Keď som položila ruku na kľučku dverí, roztriasol sa mi celý svet a vedela som, že je sakra neskoro na útek. Rýchlo som ňou trhla k sebe, vhupla do auta a pozrela na Sebastiána. Šum v aute ustál a všetci len ticho čakali čo sa bude diať.

,,Ahoj Darling," zašepkala som dosť nahlas aby to všetci počuli a naklonila sa k nemu po bozk.
,,Ahoj srdiečko," zapriadol sladko a pobozkal ma. Všetko to bolo pre mňa strašne spomalené a popritom to v realite možno trvalo len pár sekúnd. Opatrne som sa od neho odtiahla a trhavo sa nadýchla. Hlavu som otočila na chalanov na zadnej sedačke a len im s úsmevom zamávala. Pekelne moc vzrušená z bozku so Sebastiánom som sa celým chrbtom oprela do sedačky a privrela oči. Spomínaný mi položil ruku na koleno a palcom ma jemne pohladil. Bolo to sakra nevinné ale ja som sa musela veľmi ovládať.

Až keď všetci vystúpili a ostali sme v aute sami, až vtedy na mňa pozrel. Jemný úsmev, ktorý mal na perách bol venovaný len mne.
,,Bolo to presvedčivé. Až tak sa bojíš, že sa ti budem hrabať v minulosti?" zabŕdol.
,,Nie ale povedala som si, že z tohto núteného vzťahu aspoň niečo vyťažím." Chápavo prikývol a pohľad premiestnil späť na cestu.

Och, DarlingWhere stories live. Discover now