Kapitola 4

8.7K 254 6
                                    

,,Radšej padaj preč, než tu z teba pred celou školou strhnem tie zkurvene sexy šaty," zavrčal som, na čo sa to mladé šteňa zvrtlo na nohe a rýchlo odišlo. Ešte chvíľu sme celá parta hľadeli na jej zadok miznúci v diaľke a potom sme so smiechom opustili školu. Bol akurát čas na cigaretku.
,,Dal by som si povedať s tým šteňaťom," ozval sa Lukáš.
,,Isto by ti nedala," zabŕdol som do neho.
,,Ako môžeš vedieť?"
,,Videl si akým pohľadom sa dívala na Sigu? Bola by najradšej keby tú svoju vyhrážku uskutočnil," zapojil sa do rozhovoru Patrik. Lukáš si potiahol z cigarety a ohorok udusil o stenu.
,,Stavíme sa," ozval sa spomínaný.
,,Počúvam."
,,Máš mesiac na to aby ste sa dali do vzťahu a aby si ju presvedčil nech s tebou ide na pomaturák. Ak sa ti to nepodarí zacvakáš celú moju oslavu 20." Lukáš nikdy nešiel do stávky, ktorú by prehral.
,,Na pomaturák nepôjde. Všetci vedia čo sa tam deje. Väčšinou polovica dievčat otehotnie a niekoľko ľudí sa stratí. To šteňa sa na nič také neodváži," ozval sa tentokrát Michal.
,,Dostanem ju tam. Ako nič, ale ak sa mi to podarí, cvakáš ty moju oslavu," povedal som konečne niečo ja. Lukáš len prikývol a potriasol si so mnou rukou. Jedno bolo isté, ja stávky neprehrávam.

Prvá kapitola z pohľadu Sebastiána :)

Och, DarlingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin