Kapitola 6

8.3K 270 2
                                    

,,Tak mňa by ako zaujímalo, čo sa dialo v piatok," spustila Kata hneď ako ma uvidela v šatni. Práve som si vyzúvala ženské kanady a táto jej otázka ma zaskočila nepripravenú. Pravdupovediac sa aj mne z piatku pár obrazov rozmazávalo.
,,Asi nič také. Totálne si sa sťala, vyznala si mi lásku a zakončila si to tým, že mi praješ sex s Darling." Rozosmiala sa pekne od srdca a ja som po nej hodila jednu z topánok. ,,Sakra, vážne si to povedala."
,,To ti neverím. Ak si to s ním niekto rozdá, budem to buď ja alebo Vik..." zasekla sa v polovici mena a stŕpla. Keď som uvidela tú imaginárnu slinu, ktorá jej stekala po brade, pozrela som sa smerom kam hľadela.
,,A sakra," zašepkala som. Šatňou k nám kráčal Darling v celej jeho kráse. V čiernych rifliach a veľkej čiernej mikine vyzeral tak obyčajne a tak príťažlivo zároveň. Obidve sme tam len ticho stáli a sledovali každý jeden jeho pohyb. Svoju chôdzu zastavil pár centimetrov predo mnou a mne sa celkom roztriasli nohy. Nebolo to ako vtedy, keď som do neho vrazila. Vtedy to bolo nečakané. Teraz? Teraz si to sakra namieril rovno ku mne.
,,Srdiečko? Mohli by sme sa porozprávať medzi štyrmi očami?" Jeho hlas mi spôsobil zimomriavky po celom tele. Pozrela som na Katu a pohľadom jej naznačila aby s tým jej suchým zadkom čo najskôr odkráčala. Len na mňa zazrela, sladko sa usmiala na Darling a s výrazným krútením bokmi kráčala preč. Darling sa len pousmial, no neotočil sa za ňou. Namiesto toho mi zaryto hľadel do očí akoby čítal všetko čo je svetu ukryté. Ale sakra, bolo to tak pekne, že sa mi ani nechcelo dýchať.
,,Čo potrebuješ?" dostala som zo seba. Hlas som mala tenký a kurva roztrasený, čo mu opäť vyčarilo úsmev na perách. Perfektne mohol vidieť čo so mnou jeho prítomnosť robí a sakra keby mi videl aj do hlavy asi by radšej ušiel a hlásal o mne, že som nadržaná nymfomanka, pretože presne tak som sa cítila.
,,Mám byť k tebe úprimný alebo chceš nejakú super story?" jeho ostrým a pevným hlasom mohol zabíjať. Sakra, natoľko som bola zameraná na neho až som nevnímala čo odomňa chce.
,,Úprimnosť je lepšia, pokiaľ to teda nebude totálna blbosť."

Och, DarlingWhere stories live. Discover now