kapitola 21

7.3K 231 10
                                    

Zastal som pred jej domom. Chalani vzadu viedli konverzáciu o tom ako kto koho pretiahol a ja som len ticho sledoval ako nastúpila a s úsmevom mi dala bozk.
,,Aké budeš mať teda šaty?" vypustil som miesto pozdravu.
,,Včera si ich v tej kabínke nevidel? Vieš ako trápne to vyzeralo, keď nás tam Kata našla? Ja bez trička a ty na mne natlačený?" Šum na zadných sedačkách ustál a bolo jasné, že nás počúvali.
,,Ja za to nemôžem, nemáš byť tak kurva pekná," zavrčal som a ona sa začervenala.
,,Nabudúce si to aspoň odpusť v nákupáku." Zo zadu sa ozval potlesk a pískanie. Zo smiechom sa na nich otočila a keď jej všetci ukázali palec hore, ešte viac sa rozosmiala. Popravde, Patrik si ju dosť obľúbil a vyzerá, že aj ona si k nim našla nejaký vzťah. O to viac ma mrzelo, že toto celé čoskoro skončí. Tento štýl života sa mi páčil, hoci mi chýbal sex, drogy a alkohol.
,,Šaty mám dvojfarebné," spustila po chvíli ticha. ,,Vrch je čierny a sukňa slabučko modrá. Čiže by bolo skvelé keby si si obliekol čierne rifle a dal si slabučko modrú kravatu." Len som prikývol. Do módy som sa nevyznal a najradšej by som tam išiel len v boxerkách.
,,Myslíš, že to bude vyzerať dobre?" ozval sa zo zadu Patrik. Všetci sme sa na neho pozreli, dokonca aj ja za rizika havárie a toho, že zabijem 5 ľudí.
,,Prečo si to myslíš?" spýtala sa Lara, ktorá sa ako prvá spamätala.
,,Slabomodrá kravata na bielej košeli zanikne. Skôr by možno bolo lepšie keby si dal slabomodrú košeľu a čiernu kravatu. Samozrejme rifle určite čiernej farby." Ešte vždy sme na neho všetci prekvapene pozerali, okrem Lary. Tá len znalecky prikyvovala hlavou.
,,Odkiaľ máš také pičoviny?" spýtal sa, to čo všetkých zaujímalo, Michal.
,,Včera som sa rozprával s Materom. Okrem typických homosexuálnych blbostí má aj normálne záujmy, ako je napríklad móda."
,,Do kurvy chlape! Ak si teplý tak ti pribrzdím auto a ty okamžite vyskoč," zavrčal som. Proti homosexuálom som nemal nič, pokiaľ to neboli moji kamaráti.
,,Nie každý chlap zaujímajúci sa o módu je teplý," bránil sa ale ešte viac to tým zhoršil.

Čo si myslíte o Patrikovi a jeho záujme o módu? :)

Och, DarlingWhere stories live. Discover now