kapitola 19

7.5K 243 2
                                    

,,...a potom som mu nastavila krk a on mi tam urobil takéto nádherné znamienko lásky." Kata žrala každé jedno moje slovo a mne sa len pri tej predstave robili zimomriavky po celom tele. Tie jeho sakra skvelé pery na mojom krku. Ruky na bokoch a sakra on celý. Bol mojou skazou a mňa ničila myšlienka, že do konca stávky ostáva len 10 dní. Chcela som byť navždy len jeho. Bol to syn diabla a Booh Egypta zároveň. A ja som sa ho mala kurva vzdať aby vsúval do inej, svoje pery prikladal na krk niekoho iného a aby oslovenie srdiečko už nepatrilo mne. Len tá predstava ma z vnútra zožierala.
,,Počúvaš ma vôbec?" rukou mi zamávala pred očami a ja som záporne pokrútila hlavou. ,,Sebastián stojí tak meter za tebou a počul úplne všetko. A ak ťa pozná aspoň trošku, dokázal prečítať aj všetko z tej bubliny nad tvojou hlavou." Význam jej slov mi utekal len čo povedala jeho meno. Zvrtla som sa a pozrela na neho. Skutočne stál za mnou a skutočne všetko počul. A z úsmevu na jeho perách mi došlo, že isto videl aj tú moju bublinu nad hlavou.
,,Môžeš na chvíľku srdiečko?" Nepýtala som sa. Len som sa zdvihla a nasledovala ho.

,,Deje sa niečo?" spýtala som sa, keď sme vyšli na chodbu.
,,To o mne takto rozprávaš vždy?" pohľadom sa pozrel späť do triedy a ja som sa od zahanbenia začala červenať.
,,Nie. Len je Kata sakra zvedavá a keďže som prišla s cucflekom na krku, musela som jej vyklopiť každý jeden detail." Poobzeral sa a keď sa uistil, že na chodbe nik okrem nás nie je, jemne ma pritlačil ku stene.
,,Kľudne ti spravím aj ďalší aby si mala o čom rozprávať svojej najlepšej kamarátke," perami sa mi obtrel o krk. Rukami som sa mu zaprela do hrude a pokúsila sa ho odtlačiť.
,,Nie cucflek, nie tu a nie teraz," zamrnkala som ticho a on sa so smiechom odtiahol. ,,Prečo si za mnou prišiel?"
,,Potrebujeme sa zladiť na pomaturák." Úsmev sa mi z pier vyparil a pohľadom som odbočila od jeho milej a sladkej tváre.
,,Jasné. Dnes idem kupovať šaty, potom ti napíšem do akej farby sa máš zladiť," šepla som znechutene a kráčala späť do triedy.
,,Nemám ísť s tebou?" Len som pokrútila hlavou. Viac slov si nezaslúžil.

Och, DarlingWhere stories live. Discover now