kapitola 16

7.8K 242 2
                                    

,,On snáď bozkáva ako Booh," vyklopila som hneď ako som sa vrátila ku Kate.
,,Muselo to by sakra dobré keďže máš pery napuchnuté ako pornoherečky." Len som prikývla a rozpovedala jej všetky detaily. Vyzerala ako dieťa, ktoré pozerá svoju obľúbenú rozprávku. Dokonca som párkrát prestala rozprávať aby som si overila, že dýcha. ,,Och sakra Lara. Ty mrška jedna. Tak zkurvene ti závidím, že to asi ani nejde slovami opísať. Nechce si začať nejakú drbnutú stávku, kde budem tou jeho obeťou ja?" Ešte vždy mi pripomínala dieťa. Tentokrát ale nie dieťa sledujúce rozprávku. 17 ročné dievča sa behom pár minút zmenilo na decko, ktoré chce za každých okolností tú jednu sprostú hračku a keď mu ju rodičia nekúpia, plače, dupe nohami a sopeľ poťahuje niekde do seba. Darling by bol pre ňu ten pekelne najlepší darček a ona by si ho užívala každú jednu minútu do skončenia sveta.
,,Nie nechce. Teda pochybujem o tom. Touto stávkou dosť riskoval" odpovedala som na vyššie položenú otázku.
,,Sakra ale ja budem poslušná. Povie mi nech skočím z mosta len za jeho pery na mojich, a ja sakra skočím z mosta a predtým z neho zhodím teba a všetkých, na ktorých len pozrie." Nechápavo som naklonila hlavu do strany. Ona žiarlila!
,,Tak ale teraz neviem či žiarliš alebo si len nadržaná." Priateľsky ma udrela do ramena.
,,Pre to najtemnejšie podsvetie, áno žiarlim. Taká malá tichá myš ako ty si získa najväčšieho nabíjača našej školy? Kde je spravodlivosť? A áno som aj nadržaná, lebo sakra, čo ty s Darling prežívaš v realite môžem ja len.. sakra ani neviem čo chcem vlastne povedať. Proste aj ja chcem Darling pre seba."
,,Do pekla áno. Každý chce svojho Darling Sebastiána Sigu, ale on je na svete len jeden. A možno, keď prejde stávka, dotyčný sa zapozerá do teba." Rukou mávla vo vzduchu.
,,To sú len sračky. Nesmieš dovoliť aby tá stávka skončila. Máš to najlepšie, tak to sakra nezahoď aspoň kým si spolu nezajebete aby si mi mohla opísať aké to s ním je." Zamávala som jej rukou pred očami a znechutene mľaskla.
,,Keby som sa s ním vyspala, bola by si úplne posledný človek na tejto planéte, ktorému by som povedala detaily."
,,Prečo!?" jej zvýšený a piskľavý hlas mi dal jasne najavo, že tie detaily by zo mňa vytiahla aj keby ma mala po večeroch mučiť u nich v pivnici.
,,Lebo si nadržané prasa. Napíš jednému z tvojich bývalích, zajeb si a potom s tebou možno bude normálna reč."
,,Ako by sa stalo." Len som šokovane pokrútila hlavou.

Och, DarlingWhere stories live. Discover now